Kehanet Haberleri

Kehanetleri doğru çıkan astrolog, pandeminin biteceği tarihi verdi Mayalar’dan sonra şimdi de Vikingler’in kıyamet kehanetleri ortaya çıktı
Zaman yolcusu olduğunu iddia eden fenomenden ilginç kehanetler Simpsonsların yeni kehaneti sosyal medyayı salladı Mobilyanın içinden çıkan mektup şoke etti! Simpsons'ların bir kehaneti daha tuttu!
Simpsons'lar yine mi bildi? Sosyal medya bu kareyi konuşuyor Bill Gates’ten 2021 yılı için dikkat çeken kehanet! Baba Vanga'nın Donald Trump kehaneti tüyler ürpertti Korkunç kehanet: Tam 39 yıl önce ''coronavirüs''ü yazmış! Baba Vanga'nın 2020 yılı kehanetleri ortaya çıktı Bahçeli: ''Kılıçdaroğlu, projeyle geldi, projeyle gidecek'' Zaman yolcusunun anlattıkları gerçek oldu ''2200 yılından geldim'' diyen adamın kehaneti korkuttu ! Tarihe damga vuran kehanetler O gizli teori ortaya çıktı... 11 Kasım'da kıyamet kopacak demişti... Bakın ne yaptı ! New York Times yazdı: "Erdoğan bu yüzleşmeden güçlenerek çıkacak" Adnan Oktar'dan cezaevinde kehanet ! Kendi ölümünü bilen kahinin korkunç kehaneti ortaya çıktı Kendi ölümünü bilen adamın 3. dünya savaşı kehaneti Bulgar kahin Baba Vanga'dan 2018 için 2 önemli kehanet Kehanetleri tutan Baba Vanga'nın 2018 tahmini 2018 yılı nasıl geçecek ? İşte kehanetler... Shipton Ana'nın her dediği çıkıyor !