Orc Haberleri

AK Parti, kendisine en yakın anket şirketinin aneket sonuçlarında bile kaybetti AK Parti ve MHP'de ORC'nin anketinde de hüsran!
ORC Araştırma, en başarılı CHP’li belediye başkanını açıkladı ORC son anketin sonuçlarını açıkladı: Bu pazar seçim olsa sonuç ne olur? İşte İstanbul'un tüm ilçelerindeki son yerel seçim anketi sonuçları Son seçim anketi: ''AK Parti ilk kez geriden başlıyor''
ORC Araştırma sahibi MHP'nin oy oranını açıkladı 3 büyük şehirde son yerel seçim anketi ! Son seçim anketi açıklandı ORC'nin son anketinden destek %80 çıktı ORC'den genel seçim anketi Son seçim anketinin sonuçları İşte en başarılı ilçe belediyeleri İşte Akdeniz'de yapılan son anket ! Referanduma 11 gün kala son anket Türk halkı Trump mı, Clinton mu dedi ? Vatandaş Başbakan olarak kimi görmek istiyor ? CHP'li seçmen Baykal'ı mı istiyor ? Başkanlık sistemini anketle halka sordular ! Son anketlerde MHP'ye kötü haber ! ORC'den son seçim anketi sonuçları ! Anketçilerin yorumu: MHP oy kaybedecek Son seçim anketi Mak Danışmanlık'tan geldi Seçmen ne istiyor ? Koalisyon mu, erken seçim mi ?