Parti Haberleri

Özdağ, ''Mansur Yavaş adayımızdır'' demişti: CHP'den ilk açıklama DSP'ye benzetilmişti... Yeni partinin logosu değişiyor
Gelecek Partisi'nden ayrıla Cihan Çoban yeni parti kuruyor Fenomenlerin partisinde kavga! Şişeler, masalar havada uçuştu HDP'den istifa eden Ayhan Bilgen: Herkesi şaşırtacağız Acun Ilıcalı sürprizi açıklamıştı: Survivor birleşme partisi ne zaman?
HDP'den ayrılmıştı: Ayhan Bilgen kuracağı parti için tarih verdi Muharrem İnce: Çok gizli oyumuz var Korkunç olay: Partiye davet ettiği arkadaşını öldürüp, kanıyla duvara resim çizdi Tansu Çiller için bomba iddia: Partide hazırlıklar yapıldı Babacan açıkladı: 6 muhalefet partisi martta yeniden bir araya gelecek Tansu Çiller yalanlamıştı ama... ''İddialar doğru, Çiller parti kuruyor'' Canlı yayında açıkladı: Cumhur İttifakı genişliyor Turbo Turabi olay partiden paylaştı: Bu nasıl ortam? İmamlardan camide şarkılı türkülü çiğköfte partisi! Yeni bir parti daha geliyor: İsmi belli oldu Yer alacağı ittifak bile belli: Yeni bir parti geliyor Saadet Partisi'nden sosyal medyaya damga vuran yeni video Bilecik Belediyesi’ndeki rüşvet iddiası ile ilgili CHP’den açıklama CHP'den açıklama: 6 parti ortak mutabakat metnimizi tamamladık Beren Saat transparan kıyafetiyle olay oldu YSK seçime girebilecek partileri açıkladı! Muharrem İnce ve Mustafa Sarıgül liste dışı kaldı Uçakta parti yapan ünlüler başbakanı çıldırttı: ''Aptallar'' MAK Danışmanlık'tan dikkat çeken iddia: CHP, mart ayında birinci parti olabilir!