Parti Haberleri

Uçakta parti yapan ünlüler başbakanı çıldırttı: ''Aptallar'' MAK Danışmanlık'tan dikkat çeken iddia: CHP, mart ayında birinci parti olabilir!
Yeniden Refah Partisi'nden üçüncü ittifak açıklaması! Son seçim anketini canlı yayında açıkladı: ''Oy farkı hiç bu kadar kapanmamıştı'' Ali Babacan'dan asgari ücret yorumu: Bir kaç ay sonra... Tarih kesinleşti: Yeni bir parti kuruluyor
İşte Erdoğan’ın Cumhur İttifakı'na dahil etmek istediği parti Şaka değil gerçek: Aşı karşıtları parti kuruyor Squid Game partisinde dehşet! Cesetleri çöp konteynerinden çıktı Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ı kızdıracak açıklama Bir yeni siyasi parti daha geliyor Uyuşturucu partisine dönen festivalin raporu şoke etti: Nehre giden idrar balıkları zehirledi Almanya'daki seçim sona erdi: Federal Meclis’e 19 Türk kökenli vekil seçildi MHP'de flaş gelişme! 7 isim parti üyeliğinden çıkarıldı Ev partisinde tecavüz dehşeti! Genç kadın kabusa uyandı Arda Türkmen ile evlilik hazırlığı yapan Melodi Elbirliler'den olay parti Mesut Özil oy vereceği partiyi açıkladı 4 kuzen, parti kuramayınca devlet kurdu Ümit Özdağ: Suriyelilerin 1 senede ülkelerine dönmesini sağlayacağız 2023 seçimleri için devrim gibi teklif: ''İnternetten oy kullanılabilmeli!'' Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un partisine soğuk duş Zenginlere ayrı, fakirlere ayrı koronavirüs kısıtlaması mı dedirten görüntüler! Ünlülerin olduğu partiye polis baskını: Arka kapıdan kaçmaya çalıştılar Deniz Baykal yeni bir parti mi kuruyor ?