Yatırım Haberleri

Ne altın ne dolar ne de Bitcoin! Elon Musk'tan çok konuşulacak yatırım tavsiyesi Rusya'ya sırtını dönen ABD'nin devlerinin gözü Türkiye'de
Ruslar, Türkiye'deki bankalara akın etti İslam Memiş ''altındaki fırsat'' için beklediği tarihi açıkladı Google'dan dev yatırım: Tam 5,4 milyar dolar... Ne dolar, ne euro, ne altın ne de bitcoin! Parayı ona bassaydınız köşeydiniz!
İslam Memiş ''hazırlıklı olun'' diyerek uyardı: Büyük senaryo! İslam Memiş'ten dikkat çeken tavsiye... Ne dolar, ne euro, ne altın, ne bitcoin! İslam Memiş'ten dikkat çeken ''yatırım'' tavsiyesi Erdoğan'dan BAE'li yatırımcılara Türkiye çağrısı: ''Her türlü desteğe hazırız'' Kriptonun dev borsası Binance’dan 200 milyon dolarlık dev adım Hükümetin ''yastık altı'' planı belli oldu! Altın getirine kar payı verilecek Bitcoin yatırımcıları dikkat: Bunu yapan, mahkemelik olur! Dolar'a, Euro'ya ve altına yatırım yapan ''keşke ona yatırım yapsaydım'' diyecek Bitcoin fiyatlarında korkutan senaryo Türkiye'nin e-ticaret devi 5 milyar dolarlık yatırım yapacak Türk oyun şirketi Spyke Games'e rekor yatırım 2021'in en çok kazandıranları ve kaybettirenleri Eski Bakan'dan ''Metaverse’ten tarla alın'' önerisi Hugo Boss Türkiye'deki yatırımlarını artırıyor Duayen yatırımcı Mobius'tan altın ve Türk Lirası yorumu Dolar ve altındaki çöküşü bilen İslam Memiş'ten yeni açıklama Numan Kurtulmuş'tan 'döviz yatırımı' çıkışı: Ahlaksızlıktır İşte Kasım ayının en çok kazandıran yatırım aracı!