Yatırım Haberleri

Temeli 2016'da atılmış ve 5 milyon TL harcanmıştı... Çürümeye terk edildi Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye 10 milyar dolarlık yatırım!
Merkez Bankası, Yatırım Eğilimi İstatistikleri'ni yayımladı Tüpraş'tan 10 milyar dolarlık yatırım hamlesi Çarpıcı açıklama: Zenginler paralarını neye yatırıyor? Türkiye'ye en çok yatırım yapan ülke belli oldu: Tam 5.4 milyar dolar!
Türkiye'ye 500 milyon dolarlık yatırım geliyor Kripto para yatırımcıları dikkat! Cüzdanınız bir anda boşalabilir Dünya devi yerli otomobil TOGG için geliyor Yerli ve yabancı yatırımcı Erdoğan'ı dinlemedi: Ya dövize ya ülke dışına! Türk şirketine 1.2 milyon Euro'luk bedava arazi verdi Erdoğan açıkladı: Afrika'ya 6 milyar dolarlık yatırım İşte ordusuna en çok yatırım yapan ülkeler: Türkiye kaçıncı sırada? Fransız Bakan açıkladı: Türkiye'ye 750 milyon avroluk yatırım geliyor BAE'den Türkiye'ye 1 milyar dolarlık yatırım Dev inşaat yükseliyor: 16 şehri birbirine bağlayacak Google 2,1 milyar dolarlık dev yatırım Türkiye'deki döviz mevduatlarında dikkat çeken hareketlilik Dünyanın en zengin insanı Bezos'tan dikkat çeken yatırım Mersin'de ''arazi'' vurgunu Altın mı Bitcoin mi? Ünlü yatırımcı tarafını seçti Son 13 yılın en düşüğü: Vatandaş altından vazgeçti AK Partili belediye 10,4 milyon TL harcadı, açılışını Erdoğan yaptı... Bakın ne oldu Prof. Dr. Özgür Demirtaş ''Elmastan bile değerli'' diyerek paylaştı