Yeni virüs Haberleri

Hayvanlardan insanlara bulaşan virüste ilk vaka Covid-19'dan ölümcül yeni bir virüs ürettiler: Beyne saldırıp öldürüyor!
Bir virüs insanlarda ilk defa görüldü Sadece erkekleri öldüren virüs keşfedildi! Dünyanın en derin noktasında yeni bir virüs keşfedildi Koronavirüsten sonra dünyayı yeniden eve kapatacak bir virüs geliyor!
Haberler kötü! Şimdiye kadarki hiç bir şeye benzemeyen bir virüs bulundu Ne aşısı ne ilacı var! Yeni hortlayan bu virüs yüzde 90 öldürüyor Yeni virüs Türkiye'de ilk kez can aldı ''Yepyeni kabus'' büyüyor! Langya/LayV virüsü 35 kişide görüldü Yine Çin, yine bir virüs alarmı! Yeni bir pandemi mi ? Şimdi de Langya virüsü yayılıyor Maymun çiçeği virüsü bir ülkede daha görüldü! 3 vaka birden Gizemli virüs alarmı: Hızla yayılmaya başladı Bilim insanları yeni bir virüs keşfetti! Yenik abusun adı ''NeoCov'' Çin'de yeni salgın iddiası sosyal medyayı ayağa kaldırdı Tedirgin eden araştırma: Korona virüse benzer ikinci virüs bulundu Bir sen eksiktin! Şimdi de yeni bir virüs taşıyan Koronayı yenen o ülkede, yeni bir salgın başladı! Dünya Sağlık Örgütü'nden ''yeni virüs'' açıklaması Çin'de başlayan yeni H1N1 virüsü ile ilgili şoke eden detaylar Bilim Kurulu üyesi Kara'dan yeni virüs uyarısı Singapur'da yeni salgın: İki günde 165 kişide görüldü! Yeni bir virüs ortaya çıktı! 200'den fazla kişide tespit edildi