Napoli, Benfica'yı tutuyor !

İtalya'da Dinamo Kiev'i yeneceğini hesaplayan Napoli'nin, Benfica'nın da İstanbul'da Beşiktaş'ı mağlup etmesini istediği belirtildi.

Napoli-Beşiktaş ve Benfica-Dinamo Kiev maçlarının ardından, Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda hesaplar karıştı. İstanbul'daki maç berabere biterken, Portekiz ekibi ise haftayı üç puanla kapadı. Son iki haftaya girilirken Napoli ve Benfica 7'şer, Beşiktaş 6 puana sahip.

Corriere dello Sport gazetesi, İtalyan ekibinin son iki haftaya girilirken yaptığı hesabı paylaştı ve mavi-beyazlıların sıradaki Benfica-Beşiktaş maçında, Portekiz ekibini tutacağını yazdı. "Eğer ikisi de kazanırlarsa, Napoli ile Benfica birlikte çıkar" başlığının kullanıldığı haberde şu ifadelere yer verildi:

"Benfica'nın işine gelecek tek kombinasyon, gelecek hafta Ukrayna ekibini yenmeleri, aynı zamanda Benfica'nın da maçını kazanması. Böylece Benfica ile Napoli son haftaya 10'ar puanla girecekler. Böylece İtalyan ekibine son hafta Portekiz deplasmanında alacağı bir beraberlik bile, gruptan lider çıkmak için yetecek." 

Sonraki Haber