Haluk Özdalga

haluk.ozdalga@haber3.com
TÜM YAZILARI
Kolay kazanılacak seçim nasıl zora girdi? Haber3.com yazarı Haluk Özdalga yazdı: Kolay kazanılacak seçim nasıl zora girdi?
Suudi–İran uzlaşması ve Ortadoğu’da yüzyılın depremi Haber3.com yazarı Haluk Özdalga yazdı: Suudi–İran uzlaşması ve Ortadoğu’da yüzyılın depremi İki babalı iki analı çocuk Henry Haber3.com yazarı Haluk Özdalga yazdı: İki babalı iki analı çocuk Henry Amerika Irak’ı niçin vurdu? Haber3.com yazarı Haluk Özdalga yazdı: Amerika Irak’ı niçin vurdu?
Washington şimdi doğalgaz hatlarına yaptığı saldırıyı gözden kaçırmaya çalışıyor Haber3.com yazarı Haluk Özdalga yazdı: Washington şimdi doğalgaz hatlarına yaptığı saldırıyı gözden kaçırmaya çalışıyor Muharrem İnce çekilsin mi? Haber3.com yazarı Haluk Özdalga yazdı: Muharrem İnce çekilsin mi? Amerika, Kuzey Akım doğal gaz hatlarını nasıl imha etti ? Haber3.com yazarı Haluk Özdalga yazdı: Amerika, Kuzey Akım doğal gaz hatlarını nasıl imha etti ? Amerika’nın Ukrayna için yeni barış planı Haber3.com yazarı Haluk Özdalga yazdı: Amerika’nın Ukrayna için yeni barış planı... Vah Ukrayna! Bir yıl geçti, şimdi savaş büyük tırmanma eşiğinde Haber3.com yazarı Haluk Özdalga yazdı: Bir yıl geçti, şimdi savaş büyük tırmanma eşiğinde Felaketin bilançosu: Muhtemelen 70 bin can kaybı, 70 milyar dolar zarar, yükselen gerginlik Haber3.com yazarı Haluk Özdalga yazdı: Felaketin bilançosu: Muhtemelen 70 bin can kaybı, 70 milyar dolar zarar, yükselen gerginlik AKP’nin ülke çıkarlarına zarar veren son hamlesi: NATO vetosu Haber3.com yazarı Haluk Özdalga yazdı: Türkiye bu yönetimi hakketmiyor... AKP’nin ülke çıkarlarına zarar veren son hamlesi: NATO vetosu! Ukrayna 2023: Rusya ne yapacak? Haber3.com yazarı Haluk Özdalga yazdı: Ukrayna 2023: Rusya ne yapacak? Ukrayna’da 2023 görünümü Haber3.com yazarı Haluk Özdalga yazdı: Ukrayna’da 2023 görünümü AKP’nin hesapsız NATO vetosu Türkiye için güvenlik riski yaratıyor Haber3.com yazarı Haluk Özdalga yazdı: AKP’nin hesapsız NATO vetosu Türkiye için güvenlik riski yaratıyor Brezilya lideri Lula dönüşümcü ve etkili bir küresel aktör olacak Haber3.com yazarı Haluk Özdalga yazdı: Brezilya lideri Lula dönüşümcü ve etkili bir küresel aktör olacak