2 yıl boyunca köle olarak yaşadı !

2 yıl boyunca köle olarak yaşadı !

Meksika'da 22 yaşındaki bir genç, 2 yıl boyunca bir ailenin yanında esir oalrak yaşadı.

Meksika’da henüz 22 yaşındaki genç bir kız kaçırıldığını sapkın aile tarafından 2 yıl boyunca esir hayatı yaşadı. Boynundan bir masaya zincirlenmiş halde tutulan Zunduri isimli kızın hayatta kalması bile mucize.

Gerçek adının herkes tarafından bilinmesini istemeyen bu sebeple kendine Zunduri adını veren 22 yaşındaki Japon asıllı genç kız 2 yıldır bir kuru temizleme şirketinde köle olarak çalıştırılıyordu. Günde 12 saat ütü yapmaya zorlanan Zunduri, kaçamasın diye bir masaya boynundan zincirlenmişti.

kacirildi-kole-yapildi-boynundan-masaya-zincirlendi-5584523.jpeg

Sürekli işkence gören zavallı genç kız çalışmaya ara verdiği zamanlarda çeşitli kesici aletlerle darp ediliyor, sırtına kızgın ütü bastırılıyordu. Günde sadece tek öğün yemek verilen Zunduri açlıktan ölmemek için iş yerindeki politen ve elyafları yiyerek midesini kandırdığını söyledi.

İki yıl boyunca kaçmayı kafasına koyan bunun için çabalayan Zunduri sonunda başardı ve hemen polise gitti. İş yerine yapılan baskında polis 5 kişiyi gözaltına aldı. İş yeri sahipleri 40’ar yıl hapis cezası almak üzere tutuklandı.

kacirildi-kole-yapildi-boynundan-masaya-zincirlendi-5584519.jpeg

Meksika’da yabancıların köle olarak çalıştırlması ne yazık ki gittikçe artan bir durum. Resmi veriler göre şu anda ülkede yaklaşık 270 bin kişi köle olarak çalıştırılıyor. 

İki yıldır yaşadığı kabusun ardındna genç kız artık tanınmaz bir halde. Tıpkı yaşlı bir ansan gibi görünüyor. Vücudunda kalıcı bir çok rahatsızlık var.

kacirildi-kole-yapildi-boynundan-masaya-zincirlendi-5584517.jpeg