Çocukların önünde evsiz adamı öldürdü

Çocukların önünde evsiz adamı öldürdü
Güncelleme:

ABD polisi, çocukların gözü önünde evsiz siyahi bir adamı öldürdü.

ABD'de polisin, evsiz ve siyah bir adamı çocukların önünde öldürdüğü bildirildi.

ABD ’de polis şiddeti tartışmaları sürerken, tepki çeken bir olay daha yaşandı. Polisin, evsiz ve siyah bir adamı, çocukların gözünün önünde ateş açarak öldürdüğü bildirildi. Olaya yaklaşık 60 kişinin şahit olduğu belirtildi.

Russia Today’in haberine göre, polis, olayın ardından yaptığı açıklamada 46 yaşındaki Fritz Severe adlı evsiz adamın elindeki metal boruyu yere bırakmayı reddettiğini öne sürdü. Polis, adamın beş dakika boyunca metal boruyu tutması üzerine ateş açtıklarını ve adamın hastanede hayatını kaybettiğini söyledi. Severe’in sabıkalı olduğu öne sürüldü.

BEKLEMELERİNİ İSTEDİ

Konu hakkında konuşan Miami Polis Şefi Rodolfo Llanes, polisin bölgeye bir kavga ihbarı üzerine gittiğini ve birçok kişinin yaşananları gördüğünü açıkladı. Llanes, “ Ülke çapındaki polis-vatandaş etkileşiminin yarattığı gerginliği anlıyorum, ancak herkesten olayın detaylarını beklemelerini ve kendilerinin bir hikaye uydurmamalarını rica ediyorum” dedi.  Polis Şefi, ismi açıklanmayan 20 yaşlarındaki polisin incelemeler bitene kadar idari görevler yapacağını da sözlerine ekledi.

Etiketler polis abd Çocuk siyahi