Hırvatistan'da ''tanımlanamayan cisim'' paniği! Büyük patlama

Hırvatistan'da ''tanımlanamayan cisim'' paniği! Büyük patlama
Güncelleme:

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal harekatı sürerken, Hırvatistan İçişleri Bakanlığı, başkent Zagreb'deki bir bölgeye tanımlanamayan bir cisim düştüğünü, ardından da patlama meydana geldiğini açıkladı.

Hırvatistan İçişleri Bakanlığı, başkent Zagreb'deki bir bölgeye tanımlanamayan bir cisim düştüğünü, ardından da patlama meydana geldiğini açıkladı.

Sputnik Türkçe'ye göre Hırvatistan İçişleri Bakanlığı, başkent Zagreb'deki bir bölgeye tanımlanamayan bir cisim düştüğünü, ardından da patlama meydana geldiğini açıkladı.

Hırvatistan İçişleri Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre başkent Zagreb'de yerel saatle 23.00'ten sonra polis, çok sayıda kişiden Jarun bölgesine bir cisim düştüğüne, ardından da patlama hissedildiğine dair ihbar aldı.

Bunun üzerine olay yerine sevk edilen polis memurları, Jaunska Caddesi'nde yolda bir çukur tespit etti, yakınlarında da iki paraşüt bulundu.

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken bazı araçlar hasar gördü.

Yerel basında yer alan iddialara göre, dün gece meydana gelen patlama bir Tu-141 keşif dronu düşmesi sonucu meydana geldi. Patlamanın nedenine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

 

Sputnik