Rakı, votka, viski, cin... Tüm içkilere zam yağdı

Rakı, votka, viski, cin... Tüm içkilere zam yağdı
Güncelleme:

Seçimlerden bu yana zamla yatıp, zamla kalkmaya devam ederken yeni gün yine bir zamla başladı. Geçtiğimiz hafta sigaraya gelen zammın ardından içki fiyatlarına da zam geldi.

Seçimlerin ardından alkol ve sigaraya gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. 

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada alkollü içeceklere zam geldiğini açıkladı. Aybaş'ın aktardığına göre, zam gelen ürünler arasında rakı, votka, viski ve cin bulunuyor. Aybaş, zam oranıyla ilgili bilgi vermedi. 

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz hafta bir sigara grubu ürünlerine 5 TL zam yapmıştı.

Sigara zammının ardından bir zam da alkollü içkilere geldi. Zam haberini Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar sosyal medya hesabından duyurdu.

Dündar paylaşımında "Mey gurubu yeni rakıya #ZamGeldi" ifadelerini kullandı. TBYD Başkanı Erol Dündar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ayrıca zamlı fiyat listesini de paylaştı.

Dündar’ın paylaştığı listeye göre 7 Ekim tarihinden itibaren geçerli olacak zamlı fiyatlar ise şöyle listelendi:

Not: İçki markalarının basın yoluyla yayınlanması yasak olduğu için markalar Haber3.com tarafından mozaiklenmiştir.  
 

Sigara zammının ardından bir zam da alkollü içkilere geldi. Zam haberini Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar sosyal medya hesabından duyurdu.  Dündar paylaşımında "Mey gurubu yeni rakıya #ZamGeldi" ifadelerini kullandı.  TBYD Başkanı Erol Dündar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ayrıca zamlı fiyat listesini de paylaştı.  Dündar’ın paylaştığı listeye göre 7 Ekim tarihinden itibaren geçerli olacak zamlı fiyatlar ise şöyle listelendi: