Aytemiz’de Axess Kullananlar Kazanıyor

Aytemiz’de Axess Kullananlar Kazanıyor
Güncelleme:

Aytemiz ve Akbank, Axess sahipleri için yeni bir kampanya başlattı.

Aytemiz ve Akbank işbirliğinde başlatılan kampanya kapsamında Axess sahipleri,  kampanyaya katılan Axess üye işyeri Aytemiz istasyonlarından yapacakları akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde, yine kampanyaya katılan Axess üye işyeri Aytemiz istasyonlarında harcamak üzere 20 TL Chip-Para kazanıyor.

Kampanyaya katılan Axess üye işyeri Aytemiz istasyonlarına gelen Axess sahipleri, tek seferde ve farklı günlerde yapacakları 75 TL ve üzeri 4’üncü akaryakıt ya da oto gaz alışverişlerinde yine Axess üye işyeri Aytemiz istasyonlarından yapacakları akaryakıt ve otogaz alışverişlerinde kullanılmak üzere 20 TL Chip-Para kazanıyor. Kampanya 15 Haziran – 31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanyadan faydalanmak isteyen Axess, Axess Business, Wings, Wings Business, Neo, Neo Business, KOBİ Axess ve Free kart sahiplerinin kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce Akbank sisteminde kayıtlı olan cep telefonu numarasından bir kez “AYTEMIZ “ yazıp 4566’ya SMS ile gönderilmesi yeterlidir.

Chip-Para’lar 75 TL ve üzeri 4’üncü akaryakıt ya da otogaz harcaması sonrasında kartlara yüklenecek olup 10 Ağustos 2016 tarihine kadar kampanyaya katılan Axess üye işyeri Aytemiz istasyonlarında yapılacak akaryakıt veya otogaz harcamalarında kullanabilecek. Kampanya kapsamında bir müşteri kampanyadan bir defa yararlanabilecek ve en fazla 20 TL ilave Chip-Para kazanabilecek.

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye “www.aytemiz.com.tr” ve “www.axess.com.tr” adresinden ulaşılabiliyor.

Aytemiz Hakkında:

Yurt çapında yüzde 100 yerli sermayeyle akaryakıt sektöründe hizmet veren Aytemiz, 1963 yılında dökme gaz ve fuel oil ile akaryakıt sektörüne giriş yapmıştır. Aytemiz, Türkiye’nin tüm bölgelerinde 11 ikmal noktası, Mersin, İzmit, Kırıkkale ve Trabzon’da bulunan 115.000 m3 depolama kapasiteli depolama ve dolum terminalleri ile faaliyetlerine devam eden akaryakıt dağıtım şirketidir.

Etiketler aytemiz