Atatürk'e hakaret yağdıran Şevki Yılmaz'dan U dönüşü

Güncelleme:

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’e hakaretler yağdırıp beddualar eden, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucularına "soysuzlar" diyen Şevki Yılmaz'dan açıklama geldi.

İlber Ortaylı’nın da nikah şahitliğini yaptığı Abdülhamid'in torunu olan Berna Sultan Osmanoğlu’nun düğününde Yeni Akit Gazetesi yazarı ve eski Refah Partisi milletvekili Şevki Yılmaz Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucularına yönelik skandal ifadeler kullandı. Düğünde konuşma yapan Yılmaz, “Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum” dedi.

Skandal sözler üzerine Şevki Yılmaz, konuya ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Habervakti.com'a konuşan Yılmaz,  ‘soysuzlar’ ifadesiyle kimleri kastettiğini şu sözlerle açıkladı:

“Osmanlı’nın yıkılmasına neden olan bilhassa Selanik mebusu Sebatayist Emanuel Karasu'ları, Ermeni Aram Efendileri, Mason Esat Toptani ve Mason Hikmetler gibi Sultan Abdülhamid’i tahtan indirip Selanik’e mahkum eden soysuzları! Bizim kastımız O soysuzlar ve avanesidir, işbirlikçileri, zındıka komitasıyla kol kola giren, koca sultanı yıkanlardır.

Osmanlı ailesinin en mutlu günlerinde bile buruk ve hüzünlü halini görünce Osmanlı ailesini Türkiye’den kovan, ismini saydığım soysuzlara lanet ettim. Bu benim görevimdir. Dünyada hiçbir ülke hanedan ailesini sürmemiştir. Ama koskoca Osmanlı’yı yıkmakla kalmadı bu Siyonistler, aileyi dahi sürmüşlerdir. Bu, küresel emperyalistlerin 1071'in, 1453'ün intikamını alma planıydı! İngiliz soysuzun hedefiydi ve gerçekleştirdiler. Ben, hiçbir kimsenin ismini zikretmediğim halde niyet okuyanlarla ve iftira atanlarla da hukuk önünde hesaplaşacağız.”