Eşi tarafından öldürülmeden 1 gün önce Emniyet'e başvurmuş!

Eşi tarafından öldürülmeden 1 gün önce Emniyet'e başvurmuş!
Güncelleme:

Diyarbakır'da eşi tarafından öldürülen Melike Demirok'un cinayetten sadece bir gün önce Emniyet'e başvurduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi’nde evli olduğu erkek Gökhan D. tarafından öldürülen Melike D.’un, bir gün öncesinde karakola başvurduğu ortaya çıktı. 8 Ocak günü akşam saatlerinde eşinden gördüğü şiddet nedeniyle evden kaçan Melike D., 5 gün boyunca gizlendi.

EMNİYET, YERİNİ SÖYLEDİ

Melike D.’u bulabilmek için 9 Ocak günü karakola giden Gökhan D. ise, “25 bin TL paramı çaldı” suçlamasında bulunduğu Melike D.’in bulunmasını istedi. Bir süre gizlenen Melike D., kim oldukları öğrenilemeyen iki kadınla birlikte şiddet gördüğü eşinden şikayetçi olmak için 13 Ocak akşamı karakola gitti. Ancak hakkında ihbarda bulunulduğunun anlaşılması üzerine polisler eşi Gökhan D.’a haber verdi.

Karakola gelen Gökhan D., ikna ettiği Melike D.’la birlikte karakoldan ayrıldı. Bir gün sonra, kendisinden haber alamayan akraba ve komşularının ihbarı üzerine evine giden polisler, Melike D.’un öldürüldüğünü tespit etti.

AİLE BASKISINDAN DOLAYI BOŞANAMADI

Melike D. ile birlikte karakola giden kadınların ifadesinin alınmadığı öğrenildi. Melike D.’un geçen yıl boşanmak istediği ancak aile baskısı ile boşanmaktan vazgeçtiği öğrenildi. İşlenen cinayetle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında hakkında arama kararı çıkarılan katil zanlısı Gökhan D.’u arama çalışmaları sürüyor.