İftar saati katliam: Ağabeyi, yengesi ve yeğenini öldürdü

İftar saati katliam: Ağabeyi, yengesi ve yeğenini öldürdü
Güncelleme:

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde aile içerisinde ev tapusu nedeniyle çıkan tartışma katliama dönüştü.

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde aile içerisinde ev tapusu nedeniyle çıkan tartışma katliama dönüştü. İftar saati yaşanan tartışma sırasında Çetin G. (54), ağbeyi, yengesi ve yeğenini pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü. En küçük yeğeni ise saldırıdan balkona kaçarak kurtuldu. 

Olay, iftar saati Kemalpaşa Mahallesi Gündoğar Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre nakliye firması bulunan ve iflas ettiği öğrenilen Çetin G., iftar vakti ağabeyi Bedri G.'in evine geldi. Evin tapusunun kendisine verilmesini isteyen çetin G. ile ağabeyi Bedri G. arasında tartışma çıktı. İki kardeş arasındaki tartışma kavgaya dönüşünce Çetin G. yanında getirdiği pompalı tüfekle evde katliam yaptı. Çetin G.'in açtığı ateş sonucu ağabeyi Bedri G. (65), yengesi Duriye G. (62) ve yeğeni Tuncay G. (24), saçmaların isabet etmesiyle kanlar içerisinde yere yığıldı. Olay sırasında evin en küçük oğlu Berat G. (23) ise saldırıdan balkona kaçarak kurtuldu.

EVDEKİ MANZARA YÜREK DAĞLADI

Şüpheli Çetin G. olay yerinden kaçarken, silah sesleri üzerine çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekibi korkunç bir manzara ile karşılaştı. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde saçmalarla vurulan Bedri ve Duriye çifti ile çocukları Tuncay G.'in hayatlarını kaybettikleri belirlendi. Olay yeri savcısının incelemesi sonrasında cesetler Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Otopsi Merkezi'ne götürüldü. 

Polis ekipleri ise olay yerinden kaçan şüpheli Çetin G.'i yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)

İftar saati katliam: Ağabeyi, yengesi ve yeğenini öldürdü - Resim : 1

İftar saati katliam: Ağabeyi, yengesi ve yeğenini öldürdü - Resim : 2

İftar saati katliam: Ağabeyi, yengesi ve yeğenini öldürdü - Resim : 3

İftar saati katliam: Ağabeyi, yengesi ve yeğenini öldürdü - Resim : 4

Etiketler iftar katliam