İstanbul'da hırsızlar marketi yerle bir etti

Güncelleme:

İstanbul Başakşehir'de zincir marketlerin kâbusu olan hırsız tutuklanarak cezaevine gönderildi. Farklı zamanlarda farklı marketlerin cam kapısını taşla kırarak içeri giren ve çuvalla eşya çalan kişiler güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı.

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nde 3 farklı zincir marketlerin camları kırılarak hırsızlık yapıldı. Marketlerde aynı şekilde yapılan hırsızlık sonrası polis ekipleri harekete geçti. Başakşehir Devriye Amirliği Ekipleri Mobil Park Timi yaptığı çalışmada Azat Ç. ile Serdar K. isimli iki kişinin hırsızlık yaptığını tespit etti. Çeşitli suçlardan kaydı bulunan Azat Ç. ile Serdar K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şahintepe Mahallesi'nde bulunan zincir marketlerde hırsızlık yapan kişilerin o anları kameraya yansıdı. Görüntülerde, bir kişinin eline aldığı taşla camları kırdığı ve diğer kişinin de çuvala içeri girdiği görülüyor. İki kişi marketten elindeki çuvalı doldurarak çıktığı anlar yansıdı. Başka bir marketin kamerasına, kasaya giren bir kişinin para çaldığı görüldü.