İstanbul'da motosikletli suikast! Bir kişi öldürüldü

Güncelleme:

İstanbul Avcılar'da motosikletli saldırganlar yol ortasında bir kişiyi silahla öldürdü. Öldürülen kişinin 25 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Olay, dün akşam saatlerinde Avcılar Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, motosikletle gelen kimliği belirsiz iki kişi, sokak ortasında Hürkan Ö.'a silahla ateş etti.

Hürkan Ö. yaralanıp yere yığılırken, şüpheliler kaçtı. Bir süre sonra motosikletle olay yerine dönen şüpheliler,Hürkan Ö.'a tekrar ateş edip, hızla uzaklaştılar.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemedeHürkan Ö.'ın hayatını kaybettiğini belirledi.Hürkan Ö.'ın cansız bedeni savcılık talimatıyla çevrede bulunan bir hastanenin morguna kaldırıldı.

Polis, olay yerindeki kurşun kovanlarını ve bazı delilleri toplayarak incelemek üzere Emniyet’e götürdü. Ekiplerin olayla ilgili çalışmaları devam ederken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Öte yandan, Hürkan Ö.'ın 25 adet suç kaydı olduğu öğrenildi.

Mahalle sakini Hayrani Adıyaman, “Evde tespih diziyordum. O ara 3 el silah sesi geldi. 2’inci sefer silah sesi geldiğinde, adamın vurulduğunu söylediler. Adamı vurmuş, adam yere düşmüş. Ölmedi diye de gelip 3 tane kafasına sıkmış” dedi. (DHA-İHA)