Kopan parmağını bırakıp kaçan hırsız yakayı ele verdi

Kopan parmağını bırakıp kaçan hırsız yakayı ele verdi

Beyoğlu'nda girdiği apartmanda kopan parmağını bırakarak kaçan hırsız yakalandı.

Beyoğlu'nda hırsızlık için girdiği öne sürülen binadan kaçarken parmağı kopan şüpheli yakalandı.

Olay, geçtiğimiz salı günü Beyoğlu Sururi Mehmet Efendi Mahallesi Keramet Sokak'ta bulunan 5 katlı bir apartmanın en üst katında meydana gelmişti. 6 kişi oldukları belirtilen hırsızlar apartmanın 5'inci katındaki daireye girdi. Evde uyuyan 3 kişiye aldırış etmeden bütün odaları gezen şüpheliler, laptop, cep telefonu ve içinde kimlik ve banka kartlarının bulunduğu bir cüzdanı aldı. Tam bu sırada evdeki seslere uyanan ev sahibiyle, hırsızlar arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbede ve ardından başlayan kovalamaca sırasında hırsızlık şüphelilerinden birinin kaçarken merdivenin demir korkuluklarına sıkıştırdığı serçe parmağı koptu. Parmağı kopan kişi, parmağını bırakıp hızla kaçtı.

PARMAK İZİNDEN BULUNDU

Kopan parmaktan alınan parmak izi ile kimliği tespit edilen 17 yaşındaki M.K. Beyoğlu Çocuk Büro Amirliği ekipleri tarafından Tarlabaşı'nda yakalandı.

5719f0c2c03c0e5e50431d51.jpg

KOPUK PARMAK DİKİLEMEDİ

Şüphelinin Adli Tıp'da bulunan parmağı dokuların ölmesi nedeniyle yerine dikilemedi. Hırsızlıktan çok sayıda suç kaydı bulunduğu öğrenilen M.K. Beyoğlu Çocuk Büro Amirliği'nde yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.