Zehir tacirlerine büyük darbe !

Zehir tacirlerine büyük darbe !

İzmir'de 2 milyon değerindeki 70 kilo bonzai yakalandı.

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi Armutlu Mahallesi'ndeki biri çiftlik evi olmak üzere üç adrese baskın yapan polis, 70 kilo bonzai ile 2 kilo esrar ele geçirdi. Bu yıl içinde en fazla miktar olarak ele geçirilen bonzainin değerinin 2 milyon 100 bin lira olduğu belirtilirken, olayla ilgili H.Ç. ile oğlu T.Ç. ve onlara yardım eden M.G.İ. gözaltına alındı.

Uyuşturucu ticareti yapan kişilerin ellerindeki büyük miktardaki bonzaiyi piyasaya sürmeye çalıştıkları bilgisini alan İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, 60 yaşındaki H.Ç. ile 34 yaşındaki oğlu T.Ç.'nin uyuşturucu ticareti yaptığını belirledi. Takibe alınan baba- oğlunun Armutlu Mahallesi'nde biri çiftlik olmak üzere üç adresi kullandıkları saptandı.

Polis, çiftlik evine H.Ç.'nin girdiği sırada operasyon yaptı. Burada 32 poşet içerisinde 70 kilo bonzai ile 2 kilo esrar ele geçti. Operasyonu genişleten ekipler daha sonra H.Ç.'nin oğlu T.Ç. ile onlara yardım eden 23 yaşındaki M.G.İ.'yi gözaltına aldı. Gözaltındaki sanıkların sorgusu sürüyor.

DHA

Etiketler polis izmir bonzai