9 Ekim Şans topu sonuçları çekilişi bugün

9 Ekim Şans topu sonuçları çekilişi bugün

9 Ekim 2013 Şans topu sonuçları bu akşamki çekiliş ile belli olacak.

9 Ekim 2013 Şans topu sonuçları bu akşamki çekiliş ile belli olacak. Şans topu sonuçları her hafta çarşamba günleri Milli Piyango İdaresi Başkanlığı tarafından çekilmektedir. Şans topu sonuçları geçen hafta 5 artı bir bilen 1 kiş olunca büyük ikramiye tek kişinin olmuştu.

Şans topu sonuçları hemen hemen her hafta 5 artı bir bilen çıkmaktadır. Geçen hafta şans topu sonuçları 'nı 1 kişi bilince aldığı ikramiye tutarı 602 Bin TL civarında oldu. Bugün milli piyango idaresi hem şans topu sonuçları 'nı hemde Millipiyango çekilişini yapacak.

Şans oyunlarını sevenler hem şans topu hemde Millpiyango bileti almayı ihmal etmiyor. Şans topu sonuçları televizyonda canlı olarak çekilmemektedir. Şans topu rakamları her hafta çarşamba günleri saat 21:30 'da millipiyango.gov.tr adresinden duyurulmaktadır.

Şans Topu oynamak isterseniz yapmanız gereken her hafta Çarşamba günü saat 20:00 den önce şanslı numaralarınızı seçerek milli piyango idaresinin belirlediği loto bayilerinden kuponlarınızı oynatabilirisiniz. Ya da loto bayilerinde yer alan loto makinelerine otomatik olarak oynatabilrisiniz. Seçim sizin. İster daha çok oynayın şansınızı arttırın. Milli piyango idaresi tarafından belirlenen saat ve günde belirlenen yerde çekilişi yapılan Şans Topu bu hafta şanslı numaraları ile yine sevenleri ve talihlileri ile buluşacak. Şans Topu toplamda 5+1 numara seçmeniz gerekmektedir.

Önce seçeceğiniz 5 ve sonunda da oynayacağınız +1 numara ile ancak büyük ikramiyeye ulaşabilirsiniz. Şans Topu’nda en düşük ikramiyeyi alabilmek için +1 olan rakamı mutlaka bilmelisiniz. Şans Topu’nun en yüksek ikramiyesini almak için 5+1 ve en düşük ikramiye ise 1+1’e verilir.