Adana'da yakalanan caninin ilk sözleri...

Adana'da yakalanan caninin ilk sözleri...
Güncelleme:

Adana'da taksiciyi defalarca bıçaklayan caninin ilk sözleri ortaya çıktı.

Adana’da bir taksiciyi defalarca bıçaklayarak öldürdükten sonra saklandığı kanalda yakalanan F.D.’le ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Yakalandığında ilk sözleri “Sosyal medyama bakın, kim olduğumu anlarsınız” olan D. cinayet gününe güvenlikçi olarak çalıştığı apartmanı kundaklayarak başlamış...

Adana Emniyeti, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde işlemleri devam eden cinayet zanlısı F.D.’in cinayet öncesinde yaptıkları da ortaya çıktı. Polisin tespitlerine göre D., cinayet gününün sabahında apartmanın yöneticisi ile tartıştı. Tartışmanın sebebi ise D.’in maaşının bir kısmının geç yatmış olması. Yönetici ile bu yüzden tartışan ve aparmanı hışımla terk eden D., yöneticinin arabasını almış ve trafiğe çıkmış. Bir süre sonra kaza yapan D., yoldan geçen taksiyi durdurarak binmiş. Bir süre sonra da taksiciyle tartışmaya başlayan D.,  tartışmanın ardından taksiciyi en az 15 kez bıçakladı.

İLK SÖZLERİ!

D.’in taksiciyle niye tartıştığı ve tartışmanın cinayet noktasına nasıl geldiği henüz bilinmiyor.  D., olay yerinden biraz uzakta, saklandığı kanalda yakalanmıştı. D.’in ilk sözleri “Sosyal medyama bakın, kim olduğumu anlarsınız” oldu. Polis, D.’i sorgulamaya devam ediyor.

Milliyet

Etiketler adana taksi bıçak cani