Amedspor’da Keçiörengücü Hazırlıkları

Amedspor’da Keçiörengücü Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve play-off hedefi belirleyen Amed Sportif Faalietler'de Keçiörengücü maçı hazırlıkları sıkı bir şekilde...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve play-off hedefi belirleyen Amed Sportif Faalietler'de Keçiörengücü maçı hazırlıkları sıkı bir şekilde devam ediyor.

Amed Sportif Faaliyetler Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil, Keçiörengücü ile yapacakları maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yeşil, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, hafta sonunda kendi sahalarında yapacakları maçın bir hayli zorlu geçeceğini vurguladı. Yeşil, "Keçiörengücü'nü konuk edeceğiz. Bu karşılaşmaya kazanmak için çıkacağız. Ama bu maç kolay olmayacak" dedi.

Ligin son haftalarında elde ettikleri başarılı sonuçlarla adlarından söz ettirdiklerini ve play-off umutlarını artırdıklarını belirten Yeşil, hedeflerinin kalan son 3 maçlarını kazanmak olduğunu kaydetti. Yeşil, "41 puanla ligin 9'ncu sırasında yer alıyoruz. Herkes gibi bizim de play-off'a çıkma şansımız var. Matematiksel olarak play off'a çıkabiliriz. Bu şansımızı sonunda kadar kullanmak istiyoruz. Hedefimiz bu nedenle önce Keçiörengücü daha sonra kalan son iki maçımızı kazanmaktır" diye konuştu.

Keçiörengücü'nün iyi ve güçlü bir ekip olduğunu, bu nedenle kendi sahalarında yapacakları maçın kolay olmayacağına dikkat çeken Yeşil, "Keçiörengücü'nün direk olarak 2. Lige çıkma şansı da bulunuyor. Bu nedenle kendi sahamızda yapacağımız mücadele bir hayli zorlu geçecek" ifadelerinde bulundu.