Antalya Bürosunun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosunun Bölge Haberleri (3)

----------------------GECE MAGAZİN HABERLERİ----------------------Annelere özel geceANNELER Günü'nü kutlamak için bir arada olan anneler ve kızları dü...

----------------------

GECE MAGAZİN HABERLERİ

----------------------

Annelere özel gece

ANNELER Günü'nü kutlamak için bir arada olan anneler ve kızları düzenlenen özel organizasyonda buluştu. Este Form Güzellik Merkezi sponsorluğunda Azize Taşır'ın gerçekleştirdiği organizasyonun durağı Adonis Otel oldu. Şıklıklarıyla öne çıkan çok sayıda kadının katıldığı renkli gecede farklı yaş ve meslek gruplarından anneler ve kızları bir araya geldi.

Keyifli akşam yemeğiyle başlayan organizasyon, Neton Abiye'nin düzenlediği defileyle sürdü. Kıyafetleri inceleyen kadınlar defileye ilgi gösterdi. Keyifli kutlamada sahne alan Arzu Turalı özel şarkıları ve sahne performansıyla renkli bir gece yaşattı. Sahne şovlarıyla coşkulu bir hal alan gecede Anneler Günü için özel pasta kesildi. Anneleriyle bir arada olan kadınlar eğlencenin tadını çıkararak günlerini doyasıya kutladı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto1: Nuray Gürsoy, Nejla Arıkan, Özge Ulusal, Binnur Arıkan

Foto2: Yıldız Kaya

Foto3: Nilüfer Yıldız,Sevgi Kök

Foto4:Nazire Balcı, Nazmiye Kemer

Foto5: Sevil Karagöz, Nurdan Baştürk

Foto6: Gülay Büyükkahraman, Ayşe Balcı, Meltem Arslantürk, Vuslat Akay

Foto7: Nilgün Ulucan, Nermin Aksu

Foto8: Fatoş-Ayşe Tıkır

Foto9-17: Defile

Foto18: Arzu Turalı

===

İyi ki doğdun Ezgi

GÜMRÜK çalışanı Ezgi Evren, 27'nci doğum gününü özel bir organizasyonla kutladı. Club Ally'de gerçekleşen gecede yakın arkadaşları Yasemin Çelik, Ebru Coşgun, Müge Evren ve Hande Çelik doğum günü sahibine eşlik etti. Enerjileri yüksek olan arkadaşlar DJ performansın ışık şovlarıyla buluştuğu atmosferdin keyfini sürdü. Doğum günü pastasını kesen Evren, tebrikleri kabul ederek dostlarına teşekkür etti.

Foto: Ezgi Evren, Yasemin Çelik, Ebru Coşgun, Müge Evren, Hande Çelik

===

Evliliğe adım adım

ETF Production'ın sahibi Cemil Tezcan ile nişanlısı Handan Suyabakan eğlenceli bir gece turu attı. Kaleiçi'nin popüler işletmelerinden Up Shot'ta baş başa bir akşam geçiren ikili romantik anlar yaşadı. Nişan yüzüklerini takan genç aşıklar düğün hazırlıklarının devam ettiğini dile getirdi. Temposu yüksek gecede geç vakte kadar eğlenceye dahil olan nişanlı çift, neşeli halleri ile öne çıktı.

Foto: Handan Suyabakan, Cemil Tezcan

===

Fasıllı buluşma

KURS arkadaşları Mehtap Sivri, Jale Ünver ve Sibel Türker yoğun geçen haftanın yorgunluğunu birlikte attı. Atanpark Restaurant'ta buluşan üçlü şıklıkları ile dikkat çekti. Lezzetli yemeğe eşlik eden koyu sohbet üç arkadaşa güzel bir akşam yaşattı. Fasıl ekibinin şarkılarıyla unutulmaz anları paylaşan arkadaşlar bol bol dostluk pekiştirdi.

Foto: Mehtap Sivri, Jale Ünver, Sibel Türker

===

Gecenin ritmi yüksek

DJ Berk Batı ile manken kız arkadaşı Nadide Durmaz, yakın arkadaşlarının doğum günü kutlamasına birlikte katıldı. Renkli giyimleri ve sempatik tavırlarıyla hoş bir gece geçiren çift arkadaşlarıyla bir araya geldi. Müziğin hakim olduğu parti tadındaki kutlamada eğlencenin tadını çıkaran çift uzun zamandır görmedikleri dostlarıyla özlem giderdi. Kutlama yüksek tempolu şarkılarla geç vakte kadar devam etti.

Foto: Berk Batı, Nadide Durmaz