Antalya'da baba dehşeti ! Eşini ve kızını öldürdü

Antalya'da baba dehşeti ! Eşini ve kızını öldürdü
Güncelleme:

Antalya'da bir kişi tartıştığı eşini ve kızını tüfekle öldürdü.

Antalya’da 54 yaşındaki S.Ö., tartıştığı eşi 47 yaşındaki Hanife Ö. ile kızı 23 yaşındaki Esra Ö.’i tüfekle öldürdü. Bacanağı Osman Göçer’in de evine giden Ö., onu öldüremeyince kaçtı.

Olay, dün gece yarısı, Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi’nde bulunan 1043 Sokak’ta meydana geldi. Dün gündüz saatlerinde, Akseki’ye giden Ö., gece yarısı evine döndü. Eve alkollü geldiği iddia edilen Ö., tartıştığı eşi Hanife Ö.’nün başına, üniversite öğrencisi kızı Esra Ö.’nün ise boğazına tüfekle ateş etti. Anne ve kızı, olay yerinde yaşamını yitirdi. Ardından Muratpaşa Mahallesi’nde oturan bacanağı Göçer’in evine giden Ö., kendisine kapıyı açan bacanağına tüfeği doğrulttu. Göçer’in, ani bir hareketle namlunun yönünü yukarı doğrultmasıyla tüfek ateş aldı. Ö. paniğe kapılıp, kaçarken Osman Göçer ve eşi Emine Göçer polisi aradı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, buradaki çalışmalarını tamamladıktan sonra Ö.’nün evine gitti. Ekiplerin evde yaptığı incelemede, anne ve kızın cansız bedeni bulundu. Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu’nun morguna götürülen anne ve kızının cansız bedeni, otopsinin ardından Serik İlçesi’nde defnedilecek. Polis ekipleri, kaçan S.Ö.’yü yakalamak için çalışma başlattı. S.Ö.’in oğlu 19 yaşındaki Şafak Ö.’in ise olay sırasında evde olmadığı belirtildi.

DHA