Başkale’de minibüs devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlHakkari-Başkale karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
Hakkari-Başkale karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
Başkale’ye bağlı Kovalıpınar köyünden, ilçe merkezine gelen Kovalıpınar köyü muhtarı Hamit Çoban yönetimindeki 65 NU 256 plakalı minibüs, Hakkari- Başkale karayolunun Çamlık karakolu mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıkarak devrildi. Kazada minibüste bulunanlardan Ferhat Çoban olay yerinde hayatını kaybetti, Hamit, Şerife ve Çiğdem Çoban ise yaralandı.
Yaralılar, kaza yerine gelen ambulanslar ile vatandaşlara ait araçlarla Başkale Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilen yaralılar, yapılan müdahalelerden sonra müşahede altına alındı.
Polis ve jandarma kaza yerinde geniş çaplı inceleme yaptı.
CİHAN
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol