Başkan Deveci Ve Ayto’nun Acı Günü

Başkan Deveci Ve Ayto’nun Acı Günü

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu’nun eniştesinin annesi ve Didim’e bağlı Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci’nin kayınvalidesi vefat etti.

- Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu’nun eniştesinin annesi ve Didim’e bağlı Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci’nin kayınvalidesi vefat etti.

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu’nun eniştesi Süleyman Solak’ın annesi ve Didim’e bağlı Akyeniköy Belde Belediye Başkanı Yusuf Deveci’nin kayınvalidesi olan Aliye Solak (87) vefat etti.

Aydın merkez Kurtuluş Mahallesi 2018 Sokak numara 64 adresinde ikamet eden Aliye Solak, yaklaşık 1 ay önce kulak ağrısı şikayetiyle Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Tedavisi yapılan Solak, evine gönderildi. Ertesi gün şikayetleri artan Solak, kapsamlı inceleme için ADÜ Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kanser teşhisi konan Solak, daha sonra kendisi ve ailesinin isteği ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne yatırıldı. Son bir haftadır Ege Üniversitesi’nde tedavisi süren Solak, dün gece saat 01.45 sıralarında hayatını kaybetti.

Ege Üniversitesi’nden alınan Aliye Solak’ın cenazesi bugün öğle saatlerinde evine getirildi. Ailesi ve yakınlarından helallik alınan Solak için Hacı Ömer Camisinde tören düzenlendi. Buradaki törene AYTO Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Akyeniköy Belde Belediye Başkanı Yusuf Deveci, MHP esli İl Başkanı Hasan Muti, Bıyıklı Belde Belediye Başkanı Abdullah Avcı, Güllübahçe Belde Belediye Başkanı Yusuf Toptay, MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas, Solak ailesinin yakınları ve mahalle sakinleri katıldı.

Aliye Solak’ın cenazesi kılınan Cenaze Namazı’nın ardından doğum yeri olan Koçarlı’ya bağlı Cincin köyü mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

BAŞKAN DEVECİ VE AYTO’NUN ACI GÜNÜ

BAŞKAN DEVECİ VE AYTO’NUN ACI GÜNÜ

BAŞKAN DEVECİ VE AYTO’NUN ACI GÜNÜ

BAŞKAN DEVECİ VE AYTO’NUN ACI GÜNÜ

BAŞKAN DEVECİ VE AYTO’NUN ACI GÜNÜ