Beyoğlu'ndaki Terör Saldırısı

Beyoğlu'ndaki Terör Saldırısı

İstiklal Caddesi'ndeki patlamanın ardından polis ekiplerinin yaptığı incelemeler sürerken, caddenin tüm giriş çıkışları kapatıldı- Esnaf da iş yerlerini kapatırken, vatandaşlar güvenlik şeridinin dışına çıkarıldı

İSTANBUL (AA) - İstiklal Caddesi'ndeki patlamanın ardından olay yerindeki incelemeler sürüyor.

Patlamanın ardından İstiklal Caddesi'ne gelen İstanbul Valisi Vasip Şahin ile İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

Bu arada, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları devam ederken, cadde ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Caddenin tüm giriş çıkışları polis tarafından şerit çekilerek kapatıldı. Esnaf, iş yerlerini kapatırken, caddede bulunan insanlar güvenlik şeridinin dışına çıkarıldı.

Görgü tanıklarından Muzaffer İngöl, İstiklal Caddesinde arkadaşıyla yürürken birden patlama sesi duyduğunu ve herkesin yere yattığını anlattı. İngöl, "Olay yeri 300-400 metre arkamdaydı. Arkamı döndüğümde yerde yatanları gördüm. Herkes kaçışıyordu. Ben de yukarıya doğru koştum. Patlamanın etkisiyle arkadaşımın kulağı kanıyordu. Onu hastaneye gönderdim" diye konuştu.