Bursa beşik gibi sallanıyor! Bir deprem daha

Bursa beşik gibi sallanıyor! Bir deprem daha
Güncelleme:

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, Bursa'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kentte bu sabah saatlerinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde saat 17.10'da deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 4.3 olarak açıklanırken, derinliği 7 kilometre olarak kaydedildi. 

Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.2 olarak duyurdu.

Bursa'da bu sabah saat 07.22'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Saat 09.59'da ise 1.5 büyüklüğünde artçı sarsıntı yaşandı. 

BURSA VALİSİ: OLUMSUZ BİR DURUMLA KARŞILAŞILMADI

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli Bursalı hemşehrilerim, Mustafakemalpaşa ilçemizde saat 17:10 da olan 4.3 şiddetindeki deprem nedeniyle yapılan araştırma sonucunda herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır." ifadelerini kullandı.


Bursa beşik gibi sallanıyor! Bir deprem daha - Resim : 1

 İÇİŞLERİ'NDEN AÇIKLAMA

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı Bursa'da meydana gelen depremle ilgili, "Bursa - Mustafakemalpaşa’da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. İlgili kurumlarla yapılan görüşme sonrası an itibariyle olumsuz bir durum olmadıgı bilgisi alınmıştır. Alanda tarama çalışmaları devam etmektedir. Geçmiş olsun Bursa." dedi.

 

Etiketler bursa deprem