Evinde ruhsatsız silah bulunan Banu Parlak gözaltına alındı

Evinde ruhsatsız silah bulunan Banu Parlak gözaltına alındı
Güncelleme:

Güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya fenomeni olan Banu Parlak'ın evinde yapılan aramada ruhsatsız silah ele geçirildi. Parlak, gözaltına alındı.

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, sosyal medyadan silah paylaşımları yaptığı gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alındı. Parlak'ın evinde yapılan aramada, 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, sosyal medya fenomeni Banu Parlak, sosyal medya hesapları üzerinden silah paylaşımları yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Parlak’ın Beylikdüzü Marmara Mahallesi'ndeki evinde yapılan aramalarda, 1 adet Glock Gen 5 marka ruhsatsız tabanca, silaha ait 9 adet 9x19mm mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan Banu Parlak Beylikdüzü Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü.

Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olaya ilişkin yürütülen soruşturma sürüyor.

Öte yandan sosyal medya hesabından açıklama yapan Banu Parlak, tutuklu bulunan Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ı olaydan sorumlu tutarak, "Günlerdir konuşulan bir durum var. Dilan Polat’ın ve Engin Polat’ın tetikçi tutuğu iddiası. Bunlar iddia değil. Ortada bunu itiraf eden bir kişi var. Banu Parlak’ı vurmam için beni tutular, diyen bir genç var ortada. Sana ekmek yedirmeyeceğim diyorsun gece iş yerime sıkılıyor. Bir gece 02.00’de sıkılıyor bir de 05.00’te. 6 el ateş ediliyor. Camlarım tuzla buz. İki tane kasklı genç bunu yapan. Elbet bulunacak. Delikanlılık mı kadına sıktırmak. Yerimiz belli yurdumuz belli. Mafyacılık oynamazsınız. Bütün gerekli başvurular yapıldı. Bütün gerekli şikayetler yapıldı. Bütün delillerimizle birlikte” ifadelerini kullanmıştı.

Silahlı video paylaşımı olay olmuştu

Parlak, çektiği videoda silahın ruhsatlı olduğunu belirtmiş, "Benimde; araba, ev gibi değilde böyle meraklarım var. Ne yapalım yani. Çok bekledim bu günü. Ruhsatlı bu arada kimse bilmesin, kimseyi de silaha özendirmiyorum. Herkesin bir hobisi var arkadaş, her gün deli gibi film izliyorlar değil mi? Mafya babaları havada uçuşuyor. Bizim öyle bir şeyimiz yok yani. Şu an içi bile boş. Seviyoruz" yeni demişti.