Hepsiburada.com'dan "Bir Kitap Da Sen Getir" Kampanyasına Destek

Hepsiburada.com'dan "Bir Kitap Da Sen Getir" Kampanyasına Destek

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada.com, Anadolu Efes Spor Kulübü'nün "Bir Kitap da Sen Getir" kampanyasına destek veriyor.Şirket açıklamasına göre, hepsiburada.com,...

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada.com, Anadolu Efes Spor Kulübü'nün "Bir Kitap da Sen Getir" kampanyasına destek veriyor.

Şirket açıklamasına göre, hepsiburada.com, partneri olduğu Anadolu Efes Spor Kulübü'nün çocukların okuma alışkanlığı kazanması ve kütüphanesi olmayan okullara kütüphane yaptırılması için imza attığı "Bir Kitap da Sen Getir" kampanyasına destek oluyor.

Hepsiburada.com kullanıcıları, "Bir Kitap da Sen Getir" kampanya sayfasında hem diledikleri kadar kitap bağışlayabiliyor hem de Anadolu Efes Spor Kulübü'nün 28 Mart'taki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı için bilet kazanıyor.

Kampanya sayfasında, farklı alanlarda öğrencilerin okuması için önerilen çok sayıda klasik eser yer alıyor. Hepsiburada.com kullanıcıları, ilköğretim seviyesindeki kitapları Türkiye'nin dört bir yanından ihtiyaç sahibi okullara bağışlayabiliyor.

Bağış yapan Hepsiburada.com kullanıcıları, maç biletlerini Biletix gişelerinden isim ve kimlik belgeleri ile alabiliyor. Dileyen kullanıcılar, maç biletlerini Anadolu Efes-İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını izlemek isteyen arkadaşlarına da devredebiliyor.

Kampanyaya, "http://www.hepsiburada.com/staticPage/10395" internet adresinden destek verilebiliyor.