İşte hainlerin yeni taktiği...

İşte hainlerin yeni taktiği...

Şırnak'ta PKK'lıların yeni taktiği ortaya çıktı. Bir terörist örgütten kaçtığını pişman olduğunu söyleyerek teslim oldu. Teslim olan terörist serbest bırakıldı.

Şırnak’ta PKK’nın yeni bir taktiği ortaya çıktı. Güçlükonak ilçesinde pişman olduğunu ve PKK'dan kaçtığını söyleyip teslim olduktan sonra serbest bırakılan A.D. isimli teröristi takibe alan güvenlik güçleri, teröristin kaldığı eve baskın yaptı. Aramalarda Kalaşnikof tüfek, çok sayıda mermi ve el bombaları ele geçirildi. Jandarma, teröristin PKK’dan kaçmadığını, bunun yeni bir taktik olduğunu belirledi.

Şırnak'ın Güçlükonak İlçesi'nde 9 Kasım 2014 günü PKK'dan kaçan A.D., Koçyurdu JandarmaKomutanlığı'na giderek teslim oldu. Teslim olduktan sonra serbest bırakılan A.D., Koçtepe Köyü'ndeki babası H.D.'nin evinde oturmaya başladı.

PKK’NIN YENİ TAKTİĞİ

Ancak İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Güçlükonak Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları çalışmada A.D.'nin örgütten kaçmadığı, silah ve teçhizatı ile birlikte örgüt tarafından sonraki dönemlerde kullanılabilmek amacıyla bilerek gönderildiğini belirledi.

Jandarma ekipleri A.D'nin kaldığı babası H.D.'nin evinde yaptığı aramada 1 Kalaşnikof tüfek, tüfeğe ait 5 şarjör, 148 fişek, 2 savunma tipi fünyeleri takılı el bombası, 1 örgüt kıyafeti, 1 şarjörlük, 2 el bombası kütüklüğü ele geçirildi. Gözaltına alınan A.D. ile ilgili soruşturma sürüyor.