İşte Karadağlı’nın seks saatleri !

İşte Karadağlı’nın seks saatleri !

İlişki kurduğu Tamer Karadağlı'ya gizlice çektiği kaset ile şantajdan tutuklanan Burcu Mercan'ın kız arkadaşı anlattı:

Çocuklar Duymasın'ın "taşfırın erkeği" Tamer Karadağlı'ya seks şantajı yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 23 yaşındaki Burcu Mercan ile 22 yaşındaki arkadaşı Deniz Karaca, savcıya yaşadıklarını tek tek anlattılar:

Tamer Karadağlı ve kuzeni Abbas Hilmi Karadağlı ile Akmerkez'de yaklaşık 6 ay önce bir kafede otururken tanıştıklarını belirten Burcu Mercan, "Ertesi gün için randevulaştık. Sonra buluşup, dördümüz birlikte Swissotel'e gittik. Ben Tamer'le birlikte oldum. Deniz de Abbas'la... Odaya daha önceden kamera yerleştirmiştim. Sevişmemizi kaydettim. Sonra kasedi Deniz'e gösterdim. Sinirlendi ve kırdı. Bir süre sonra Abbas Antalya'ya gitti. Beni aradılar. Önce ev kiralamamı istediler. Ben de ev kiralamak zor olacağı için otel ayarlayacağımı söyledim. Onlara Rus kızlar ayarladım. Birlikte oldular" dedi.

Burcu Mercan, daha sonra İstanbul'a görüştüklerini anlatarak, "Movenpick Otel'e gittik. 908 numaralı odaya çıktık. Buraya da kamera yerleştirmiştim. Sevişmemizi kaydettim. Daha sonra bu kasedin CD'ye çektirdiğim bir kopyasını Deniz'e gösterdim. Bana yine kızdı. Olayın dışında kalmak istediğini söyledi. Ben de CD'nin üzerine 'Bu daha başlangıç' yazarak Kebabi'ye bıraktım. İçinde 5 dakikalık görüntü vardı. Bütün kayıt bu kadardı ama daha uzun olduğunu düşünmelerini istedim. Önce 150 bin dolar vermelerini söyledim. Kabul etmeyince 200 bin dolara çıkardım. Abbas, '150 bin doları al ve sesini kes' dedi. Sonra gözaltına alındım" dedi.

Karısı hamileymiş

Mercan, o günlerde Tamer Karadağlı'nın eşi Arzu Balkan'ın hamile olduğu yönünde haberler çıktığı için arkadaşı Deniz Karaca'nın kendisini şantaj konusunda, 'Karısı hamileymiş, yapma' diyerek uyardığını da belirtti.

Serbest kalan Deniz Karaca ise, Akmerkez'de tanışmalarının ertesi günü hep beraber Swiss Otel'e gittiklerini söyleyerek, "Odaya girer girmez, Tamer ve Burcu tek kelime etmeden sevişmeye başladı. Birlikte oldular. Şoka girdim ve kendimi banyoya kilitledim. Daha sonra ben de Alper olarak tanığım Abbas'la birlikte oldum. Bir süre görüşmeye devam ettik" şeklinde ifade verdi.

Arzu Hanım her defasında kocasının yanında oldu

Tamer Karadağlı'nın eşine ihanet ettiği yolundaki haberler ilk değil. 2 yıl önce Arzu Balkan'la nikah masasına oturan Karadağlı'nın, nikahtan iki gün önce 6 yıllık sevgilisi TRT spikeri D.T ile Taksim Tepebaşı'nda lüks bir otele kapandığı iddia edilmişti. 29 Aralık 2002'de ise bu kez manken Deniz Akkaya ile Ankara'ya "yataklı ekspres'le gittiği haberi gazetelere yansıdı. Arzu Balkan ilkinde olduğu gibi bu olayda da kocasının yanındaydı. Karadağlı'nın "otelde seks" olayının ise neler getireceği şimdilik meçhul.

Bu kez Meltem, Haluk'a arka çıktı: “Onun özel hayatıdır kimse karışamaz”

Çocuklar Duymasın'ın eski oyuncusu Pınar Altuğ, dizideki eşi Tamer Karadağlı'yı savundu: Kimsenin özel hayatı, kimseyi ilgilendirmez. O gün benim özel hayalimdi, bugün Tamer'in özel hayatı. Üçüncü şahısları ilgilendirmez. Biz özel hayatımız yüzünden dışarıda gezip tozup, içip ağzımız bir tarafta sete gelirsek bu bizim performansımızı etkilerse o zaman yapımcıların tavır koyma hakkı vardır. Bu Tamer'in özel hayatı. İnsanların özel hayatları kendilerine aittir. Eşiyle arasındaki bir problemdir. Ama gazetelerden gördüğüm kadarıyla o sorunu da aşmış görünüyor. Dizinin devamı ya da Tamer'in çıkartılması, Tamer ile Birol Güven arasındaki sorundur. Tamer çok iyi arkadaşımdır, her zaman arkasındayım. Ben kendime yapılanları haksız bulduğum için diziden ayrıldım. O sayfaları çoktan kapattım ve çok mutluyum.

Karadağlı da Pınar'a destek vermişti

Tamer Karadağlı Pınar Altuğ'un zor günlerinde yanındaydı. Temmuz 2003'te boşanma kararı aldığında Pınar Altuğ ile ilgili çıkan haberlere ilk tepki Karadağlı'dan gelmişti: "Benim adımı bile karıştırdılar. Apar topar evlenmemin sebebi Pınar'mış. Ben 1 yıldır Pınar'ın evine gitmedim. Pınar, tek günlük ilişki kadını değil."

19/11/2003 tarihinde Altuğ diziden ayrıldığında da Karadağlı yanındaydı:

"Burada Pınar'ın delikanlılığını konuşmak gerekir. İnsanlar bu kadar üzerine gelirken Pınar kalktı, star olduğu bir projeden kendi arzusuyla ayrıldı. Herşeyi elinin tersiyle itti. Zor bir karar. 'Helal olsun' demek lazım. Rol arkadaşı olarak kendi verdiği karara saygı duyuyorum."

Taşfırın erkeği'nin otel maceresına tepkiler

Duygu Asena: Pınar'a yapılanlar Tamer'e yapılmaz
Doğru da olsa o zamanlar Pınar'a yapılanlara karşıydım. Dizi de bu olaylardan zarar gördü. Tamer Karadağlı'nın böyle bir kasedi varsa da, olay doğruysa bile ona Pınar'a yapılanların yapılmayacağını sanıyorum. Çünkü o bir erkek. Aslında dizi başka, özel hayat başka bir şey. Bizde duyuyorum ilk defa. Orada insanlar oyun oynuyor. Pınar Altuğ da anne olmadığı halde dizideki rolü itibariyle o zamanlar en iyi anne ödülünü almak gibi hatalar yapmıştı.

Osman Yağmurdereli: Bu durum dizinin kaderini etkilemez
Karadağlı'nın yaşadığı bu durum diziyi katiyen etkilemez. Pınar'ın ki etkilemiş miydi? Özel hayatı diziye yansıtılmamalı. Altuğ'un diziden ayrılması yapımcıyla sanatçı arasındaki problem dolayısıyla oldu.

İsmail Yağcı (fıs fıs İsmail): Erkeklerin yüzde 95'i bunu yapıyor
Bu olay Pınar Hanım'ın olayından farklı. Türkiye'deki erkeklerin yüzde 95'i bunu yapıyor. Aradaki fark erkek ya da bayan olmaları değil. Tamer'in olayı belki de yalandır. Pınar'ın olayı başka, çünkü askerdeki bir erkeğin eşiydi hem inkar etti hem de sonradan kabul etti.

Berna Laçin: Kadın-erkek ayrımı yapılmamalı
Bazı işlerde siz rolünüzü bilerek ve isteyerek özdeşleştiriyorsanız bunun arkasında durmanız gerekir. Tamer o dizideki gibi ailesine kol kanat geren, örf, adetlerine bağlı bir kişi gibi kendini gösteriyordu. Buna benzer bir şeyi Okan Bayülgen, Beyaz, Cem Yılmaz gibi isimler yaşasa insanları çok fazla şaşırtmaz, çünkü bunların çapkınlıkları biliniyor ve çapkın olduklarını da söylüyorlar. Önemli olan oynadığınız karakteri nasıl yansıttığınız. Pınar için nasıl bir fatura kesildiyse, Tamer için de aynı fatura kesilebilir. Bu anlamda kadın-erkek ayırımı yapılmamalı. Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol.

Demet Akbağ: Pınar'ın diziden ayrılışı da yanlıştı
Tamer'in şu an yaşadıkları tatsız bir durum, Onun için çok üzüldüm. Fakat ben bir oyuncunun özel hayatı ve rolünü ayrı değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Geçen yıl Pınar'ın yaşadıklarından ötürü ayrılması bir hataydı, o zaman onun ayrılmasına da karşıydım. Şimdi Tamer'in de böyle bir şeyle karşı karşı kalmasından ötürü ayrılmasını doğru bulmuyorum. Ama böyle bir şeyin kararını da sanırım yapımcı verecek. Bir oyuncu eşcinseli oynuyor diye onu öyle yorumlayanlayız. O bir rol. Ayrı değerlendirmek lazım.

Yapımcı Birol Güven: Tamer ile yüz yüze görüşeceğim
Olayı dün (önceki) akşam 19.00'a kadar bilmiyordum internetten öğrendim hemen Tamer'i aradım. "Geleyim, yüz yüze konuşalım" dedi. Bugün yarın gelecek. Kimseye bir açıklama yapmadım yazılanlar yalan. Olay çok sıcak. Konuyla ilgili bir fikrim yok. Ne desem yanlış olur, çünkü olaya hakim değilim. Tamer'i diziden çıkartacağım demek fantastik olur. Soğukkanlı olmamız lazım. Önce Tamer'i dinleyeceğim.

Vatan