Mehmetçik'e yılbaşı sürprizi

Mehmetçik'e yılbaşı sürprizi

Yayladağı sınırındaki bir karakolda nöbet tutan piyade onbaşı Ömer Güçlü'ye yılbaşı ve doğum günü sürprizi yapıldı.

Yayladağı sınırındaki Arslanyazı Hudut Karakolu'nda kule nöbeti tutan piyade onbaşı Ömer Güçlü'ye yılbaşı ve doğum günü sürprizi yapıldı.

Hatay'ın Yayladağı ilçesi sınırındaki 3. Hudut Tabur Komutanlığına bağlı Arslanyazı Hudut Karakolu'nda kule nöbeti tutan piyade onbaşı Ömer Güçlü'ye hem yılbaşı hem de doğum günü sürprizi olarak Mersin'de yaşayan ailesi karakola getirildi.

Yılbaşını sınırda askerlerle geçirmek üzere karakola gelen 3. Hudut Tabur Komutanı Piyade Yarbay Yücel Çetinkaya, karakol yemekhanesinde askerlerle bir araya geldi. Burada askerlerin yeni yılını kutlayan Çetinkaya ve komutanlar, askerlerle birlikte çay içip televizyon seyretti.

ONBAŞI GÜÇLÜ'NÜN AİLESİ KARAKOLA GETİRİLDİ

Karakolda kule nöbeti tutan piyade onbaşı Ömer Güçlü'yü ise çok daha farklı bir süpriz bekliyordu. Komutanları yılbaşı sürprizi hazırlayarak, Mersin'de yaşayan Güçlü'nün annesi Meryem, babası Hayri Güçlü ile halası Hatice Baskın'ı sınır karakoluna getirtmişti.

Görüşme öncesi karakolda bekleyen anne Meryem Güçlü, komutanın böyle bir buluşma için aradığında çok mutlu olduğunu ve "hemen geliriz" dediğini söyledi.

s_4592.jpg

[PAGE]

i_2863.jpg

[PAGE]

i_8654.jpg

[PAGE]

i_6792_1.jpg

[PAGE]

6_2600.jpg

[PAGE]

5_2443.jpg