Abdullah Gül'den ''bu pislik temizlenmez'' açıklaması

Abdullah Gül'den ''bu pislik temizlenmez'' açıklaması

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den "bu pislik temizlenmez" iddiası için flaş açıklama

Taraf gazetesinin, Abdullah Gül'ün AK Parti için, "Bu pislik kolay kolay aklanmaz" diyerek yeni oluşum çalışmalarına başladığını iddia ettiği haberine Gül'den sert bir dille yalanlama geldi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bugün Taraf gazetesinde hakkında çıkan haberi yalanladı. Twitter hesabından söz konusu haberi yalanlayan Abdullah Gül, “Taraf gazetesinin bugünkü manşetinde bana atfedilen ifadeler tamamen yalan, uydurma ve art niyetlidir.Beni tanıyanlar böyle bir üslup kullanmayacağımı iyi bilir. Tek arzum ülkemizin birlik ve beraberlik içinde refaha kavuşmasıdır” dedi.

Taraf gazetesinden Hüseyin Özay, Abdullah Gül’ün yakın çevresine AKP için “Bu pislik kolay kolay aklanmaz” diyerek yeni oluşum için çalışmalara başladığını iddia etmişti.

"Taraf gazetesinin bugünkü manşetinde bana atfedilen ifadeler  tamamen yalan, uydurma ve art niyetlidir. Beni tanıyanlar en ağır eleştirilerimde dahi bu gibi ifadeler ve böyle bir üslup kullanmayacağımı çok iyi bilir. Son dönemde şahsımı günlük siyasi polemiklerin içerisine çekmeye yönelik bazı gayretleri üzülerek takip ediyorum. Bilinmesini isterim ki tek arzum ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde istikrar ve refaha kavuşmasıdır."

İşte Gül'ün o tweetleri:

211020151052401682217_3.jpg211020151052401682217_3.jpg