CHP'den çok özel Meral Akşener talimatı

CHP'den çok özel Meral Akşener talimatı
Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu‘nun özel talimatıyla CHP’li milletvekillerine İYİ Parti lideri Meral Akşener'in açıklamalarına yanıt vermesi engellendi.

Saygı Öztürk’ün Sözcü’de yayınlanan haberine göre; CHP’li vekillere, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamaları ile ilgili konuşmama talimatı verildi. Sözcü’nün görüştüğü bazı CHP milletvekilleri, bu konuda açıklamanın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu veya parti Sözcüsü Faik Öztrak tarafından yapılabileceğini, kendilerinin bu konuda açıklama yapmamalarının istendiğini söyledi.

 CHP yöneticisi şunları söyledi:

“Bu ittifak kolay kurulmadı. Ankara ve İstanbul başta olmak üzere bazı büyük şehirlerde belediye başkanlıkları kolay kazanılmadı. Bu seçim döneminde de bazı işbirlikleri yapılması gerekiyor. Aksi durum sadece AKP’nin işine yarar. Her kafadan bir ses çıkması doğru olmaz. Aynı duyarlılığı seçimde ittifak yaptığımız partilerden de bekliyoruz. Yapılan açıklamalardaki sözlere de dikkat edilmeli. Her zaman siyasette nezaketi elden bırakmamalıyız, çok sert açıklamalardan kaçınmalıyız.”

(Kaynak)