Erdoğan ''normalleşme için'' tarih verdi

Erdoğan ''normalleşme için'' tarih verdi
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erdoğan, önümüzdeki hafta ile birlikte önemli bir eşiğin aşılacağının beklendiğini belirterek "Ramazan Bayramı’nda bütün milletçe çifte bayram yapacağımızı umut ediyoruz inşallah" dedi.

Tüm dünyayı saran ve Türkiye'de de 2 binden fazla vatandaşımızın ölümüne yol açan koronavirüs salgını için alınan tedbirler sıkı sıkıya devam ederken, herkesin aklında "ne zaman normale döneceğiz" sorusu var.

AK Parti iktidarına yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesinin yazarı Şebnem Bursalı, bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmeye yer verdi.

Erdoğan'ın bu hafta ve önümüzdeki hafta uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması ile birlikte salgında çok önemli bir eşiğin aşılmasını beklediğini belirten Bursalı hayatın ne zaman normale döneceğine dair olarak da Erdoğan'ın görüşlerini şöyle aktardı.

"Tamamen bilimsel ve uzmanların yaptıkları değerlendirmelere bakarak, matematiksel bir olay olmasa da algoritmaların olumlu yöne evrildiğini ve belli bir zaman içinde netice alacak duruma gelineceği yönünde umutları işaret etti. Başkan Erdoğan'ın son sözü; hepimize bir müjde gibi aslında. "Ramazan Bayramında bütün milletçe çifte bayram yapacağımızı umut ediyoruz inşallah."

24-26 MAYIS BAYRAM

2020 Ramazan Bayramı’nın ilk günü 24 Mayıs 2020 Pazar günü olacak. Toplamda 3 gün sürecek olan bayram 25 Mayıs 2020 Pazartesi ve 26 Mayıs 2020 Salı günleri de devam edecek. 23 Mayıs 2020 Cumartesi günü ise Ramazan Bayramı arifesi olacak. Cumartesi gününün de eklenmesiyle birlikte 2020 Ramazan Bayramı tatili toplamda 4 gün olacak.

Şebnem Bursalı'nın yazısının tamamı için...