Erdoğan'a açık çağrıda bulundu: Zevcesi olmak isterim !

Erdoğan'a açık çağrıda bulundu: Zevcesi olmak isterim !

Bir belediye çalışanı kadın, Twitter'dan Erdoğan'a açıkca seslendi ve "Reis-i Cumhurumuz uygun görürse onun zevcesi olabilirim" dedi.

İstanbul'daki Sancaktepe ilçe belediyesinde çalıştığı iddia edilen Meryem Gündoğmuş'un bu tweetleri olay oldu.  Gündoğmuş'un sözlerine Twitter'da tepki yağdı.

@meryemselimg adlı adresin sahibi olan Gündoğmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "eğer kabul ederse kendisinin zevcesi olabilirim" diye yazdı. Gündoğmuş, gelen tepkilere ise "cahilsiniz" diye yanıt verdi.

Tepkilere kulak tıklayan Gündoğmuş, yaptığının Cumhurbaşkanı'na da saygısızlık olduğunu anlamadı.

Gündoğmuş'un Twitter'daki paylaşımları şu şekilde oldu:

- Reis-i Cumhurumuz dün bir genci köprüde intihardan kurtardı. Hz. Muhammed de olsa aynısını yapardı. Sen ne yüce insansın reisim.

- Reis-i Cumhurumuz uygun görürse onun zevcesi olabilirim. Sahabe hazretleri de cihat eden Peygamber efendimize zevcelerini ikram etmişlerdir.

- Cahil cahil konuşacağınıza açın da biraz kitap okuyun. Sapkınlık olarak nitelediğiniz şey bir nezakettir. İkram diyorum ikram.


Sivas derneklerinde yöneticilik de yaptığı belirtilen Meryen Hanım, sosyal medyada belirttiğine göre televizyon spikerliği ve sunuculuğu dersleri de alıyor.