Muharrem İnce'ye çok ağır sözler: ''İnsanlarda biraz ar damarı olacak''

Güncelleme:

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Millet İttifakı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun doğru aday olduğunu söyleyerek, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi "İnsanlarda vefa olacak, ar damarı olacak, ar damarınız çatlamayacak" diyerek eleştirdi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifkı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu dün Mustafa Sarıgül’ü partisinin gelen merkezinde ziyaret etmişti.. Ziyaretin ardından Fox’ta İlker Karagöz’e konuk olan Sarıgül şu ifadeleri kullandı: “6’lı masayı bu duruma getiren Kılıçdaroğlu oldu. Kılıçdaroğlu’nun kişisel ihtiraslarının olmaması önemli. Geçmişte farklı düşüncelere mensup partiler bir araya geldi. Kılıçdaroğlu’nuın egosuz ve uzlaşmacı yönü bu noktaya taşıdı. Türkiye öyle bir noktaya geliyor ki kimin haklı haklı olduğu değil çözüm olarak bakmak lazım. Soğan artık lüks hale gelmiş. Kıymanın kilosu olmuş 300 lira. Zaman ayrışma zamanı değil. Zaman kucaklaşma zamanı. Hiç kimse artık armudun sapıdır üzümün çöpüdür deme lüksü yok. Erdoğan’dan memnunsan oyunu ona, değilsen Kılıçdaroğlu’na vereceksin.”

“Tam değişim zamanı oyun bozmak doğru değil. İnsanda biraz ahde vefa olması lazım. Ben belediye başkanı adayı oldum. Kim yaptı Kılıçdaroğlu.”