Özdağ polis kamerasını görünce bombayı patlattı: ''Ooo Süleyman da burada''

Güncelleme:

Denizli ziyareti sırasında halka kilosu 1 liradan domates satan Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, bu anda kendisini kaydeden polis kamerasını görünce İçişleri Bakanı Soylu’yu kastederek “Ooo Süleyman da burada, merhaba Süleyman” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, birtakım temasta bulunmak üzere Denizli’ye gitti. Burada kilosu 1 liradan yurttaşlara domates satan Özdağ, kendisini çeken bir polis kamerasına “Ooo Süleyman da burada, merhaba Süleyman” diye seslendi.

Partisinin standının başına geçerek farklı bir propaganda yapan Özdağ, önce vatandaşlara domatesin kilosunun kaç lira olduğunu sordu. “Çok pahalı alamıyoruz” cevabını alan Özdağ, stant içinde bulunan 2 kasa domatesi kilosu 1 TL’den vatandaşa sattı.

Özdağ, “Herkes sıraya girsin bu domates bitene kadar kilosu 1 TL’den vereceğiz. Eğer domatesi, soğanı, patatesi her şeyi ucuza yemek istiyorsanız seçimlerde Zafer Partisi’ne oy verin. 13 milyon sığınmacı bu ülkeden gittiğinde soframızdaki her şey daha ucuz olacak. Hayat daha ucuz olacak” dedi. Özdağ’ın 1 TL’den sattığı 2 kasa domates 3 dakika içerisinde tükendi

“O KIRMIZI KAMERA SÜLEYMAN SOYLU”

Özdağ o sırada kendisini çeken bir polis kamerasına tebessüm ederek, “Ooo Süleyman da burada, merhaba Süleyman. Herkes hangi Süleyman diye soruyor. Bakın o kırmızı kamera Süleyman Soylu.” ifadelerini kullandı.

ANKA