Sarıgül'den belediye başkanlığı adaylığı iddiasına yanıt

Sarıgül'den belediye başkanlığı adaylığı iddiasına yanıt
Güncelleme:

CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, Ordu'dan belediye başkanı adayı olarak gösterileceği iddialarına "teşkilatlarda benim ismimde mutabakata varılmış, genel merkeze de bunu yansıtmışlar. Kazanmaları için elimden geleni yaparım" diyerek yanıt verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) 2023 genel seçimlerinde Erzincan'dan milletvekili olarak seçilen Mustafa Sarıgül, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı iddialarına yanıt verdi.

CHP'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ismi geçen Sarıgül, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Eğer genel başkan ve genel merkez bana böyle bir görev tebliğ ederse, bugüne kadar olduğu gibi kazanmaları için elimden geleni yaparım" şeklinde konuştu.

Gazeteci İsmail Küçükkaya, Sarıgül'ü arayarak söz konusu iddiayı sorduğunu ve Sarıgül'ün, "Teşkilatlarda benim ismimde mutabakata varılmış, genel merkeze de bunu yansıtmışlar.


'Sarıgül ile Ordu’yu kazanırız' demişler, ama benim burada bir dahlim yok, henüz verilmiş bir karar yok, genel başkan ve genel merkezimizin kararı. Eğer genel başkan ve genel merkez bana böyle bir görev tebliğ ederse bugüne kadar olduğu gibi kazanmaları için elimden geleni yaparım" dediğini aktardı.