Süleyman Soylu'dan ''şer ittifakı'' çıkışı! Tek tek isim verdi

Süleyman Soylu'dan ''şer ittifakı'' çıkışı! Tek tek isim verdi
Güncelleme:

AK Parti Milletvekili Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kendisine yönelik karalama kampanyası yürütüldüğünü savundu. CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Halk TV ve Yeni Yaşam Gazetesi gibi mecraları hedef alan Soylu, bu isim ve kurumların "çok boyutlu şer ittifakı" içinde ortak hareket ettiğini iddia etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, şahsına yönelik sistematik bir iftira ve hakaret kampanyası düzenlendiğini belirterek, CHP Grup Başkanvekili Murat Emir ile bazı medya kuruluşlarını "şer ittifakı" olmakla suçladı. Soylu'nun sosyal medya üzerinden yayımladığı bu sert mesaj, Ankara kulislerinde ve medya dünyasında geniş yankı buldu.

"Hepsi İttifak İçinde Hareket Ediyor"

Hakkında son dönemde yapılan yayınlara ve iddialara karşı sessizliğini bozan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, X (eski adıyla Twitter) hesabından oldukça sert ifadeler kullandı. Kendisine karşı muhalefet cephesinin ve belirli yayın organlarının organize bir şekilde hareket ettiğini öne süren Soylu, isim vererek hedeflerini netleştirdi.

Açıklamasında doğrudan kişi ve kurumları işaret eden Soylu, şu ifadeleri kullandı: "Allah bana sabır versin. Mesele Süleyman Soylu'ya iftira atmak, hakaret etmek, sistematik saldırıda bulunmak ve kara çalmak olunca; e-CHP'li Murat Emir'den, aylardır aleyhimde yayın yapan sahipleri malum paçavra Yeni Yaşam Gazetesi'ne, oradan Halk TV'ye ve DHKP/C'nin Halk Okulu müptezelliğine kadar hepsi ittifak."

İHA