Yeniden Refah'ın AK Parti'den istediği 2 il belli oldu

Yeniden Refah'ın AK Parti'den istediği 2 il belli oldu
Güncelleme:

Yerel seçimlere artık 2 aydan kısa bir süre kalmışken partiler arası ittifak pazarlıkları da devam ediyor. Yeniden Refah Partisi'nin, AK Parti'den istediği 2 ili partinin Genel Başkanvekili Prof. Dr. Doğan Aydal canlı yayında açıkladı.

AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasında 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için tıkanan iş birliğine yönelik müzakerelerde YRP'nin AK Parti'den istediği 2 il ortaya çıktı.

TV100 ekranlarında yayınlanan Erdoğan Aktaş'ın sunduğu Eşit Ağırlık'a konuk olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Prof. Dr. Doğan Aydal, yerel seçimlerle ilgili açıklamalar yaptı.

Doğan Aydal'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bunu ilk telaffuz eden benim. AK Parti'den 2 büyükşehir istedik. Kocaeli ve Sakarya. Neden bunu istedik? Rahmetli Erbakan Hocamızın sanayi bölgelerine olan hassasiyetini biliyorsunuz. Biz de benim özgeçmişime baktığınızda bir sanayi şehrini çok rahatlıkla kalkındıracak birçok Arge'nin başkanıyım aynı zamanda. Bu isteğimizi Sayın Cumhurbaşkanına ileteceklerini ifade ettiler. Devamını getireyim. 35 tane ilçe talep ettik. Çünkü neden? Önlerine grafik olarak koydum. Biz olmadan 76 ilçeyi kazanma şansları yoktu."