Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan ders verdi: ''Ekonominin ''e''sinden anlamamak...''

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan ders verdi: ''Ekonominin ''e''sinden anlamamak...''
Güncelleme:

Yaptığı ekonomi yorumları ve paylaşımlarla dikkat çeken Prof. Dr. Özgür Demirtaş, AK Partili isme göndermede bulunarak "Ekonominin E’sinden anlamamak böyle oluyor demek" dedi.

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından yaptığı gündeme dair değerlendirmeleriyle dikkat çekerken, çarpıcı yorumlarıyla da gündem oluşturuyor. Demirtaş son olarak Ağrı Belediye Başkanı Sayan'ın yaptığı açıklamaya göndermede bulundu. 

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte vatandaşlar hazırlıklarını yapmaya başladı. Özellikle bu dönemde yediğine içtiğine daha fazla özen gösteren vatandaş ne yazık ki gün aşırı gelen zamlar sonrasında temel besin maddelerine bile ulaşmakta güçlük çekiyor.

Özellikle Ramazan öncesinde kırmızı ete gelen zamlardan sonra daha da zor durumda kalan vatandaşa, AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Sayan'dan ilginç bir vaat geldi. Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Sayan, "Ramazan ayında evime et alamıyorum, alacak durumda değilim diyen her aileye günde 2 kilo et bizden" şeklinde ifadeler kullanarak yaşanan krizi ve zamları unutturmaya çalıştı.

AK Partili Sayan'ın bu vaadini sosyal medya hesabından paylaşan Özgür Demirtaş, bu nereye varacağı pek de hesaplanmamış vaadin doğuracağı sonuçları "Hemen bu kişiye başvurun. Etlerinizi alın. Vermezse neden yapamayacağın şeyi söyledin deyin. Ekonominin E’sinden anlamamak böyle oluyor demek…" sözleriyle eleştirdi.

Hemen bu kişiye başvurun. Etlerinizi alın. Vermezse neden yapamayacağın şeyi söyledin deyin. Ekonominin E’sinden anlamamak böyle oluyor demek…