"Red M"ye Geçmek İsteyen Ailelere Yüzde 40 İndirim

"Red M"ye Geçmek İsteyen Ailelere Yüzde 40 İndirim

İSTANBUL (AA) - En iyi 4.5G deneyimini sunmaya hazırlanan Vodafone Türkiye, Vodafone Red'in Red M tarifesine geçmek isteyen ailelere yüzde 40 indirim sunuyor.Vodafone...

İSTANBUL (AA) - En iyi 4.5G deneyimini sunmaya hazırlanan Vodafone Türkiye, Vodafone Red'in Red M tarifesine geçmek isteyen ailelere yüzde 40 indirim sunuyor.

Vodafone Türkiye açıklamasına göre, şirketin dijital bağlantılı yaşamı bireyler için erişilebilir kılma hedefiyle oluşturduğu Vodafone Red, en iyi Vodafone 4.5G deneyimi sunmaya hazırlanıyor.

Buna göre Vodafone Red, nisan itibarıyla hayata geçecek 4.5G teknolojisiyle artacak internet ihtiyacını uygun fiyat seçenekleriyle karşılamak için yeni bir kampanya başlatıyor.

Kampanya kapsamında, bol internetli tarifelerden Red M tarifesine geçmek isteyen ailelere özel yüzde 40 indirim sunuluyor.

Böylece her yöne 2 bin dakika, 2 bin SMS, Vodafone'lularla ve sabit hatlarla sınırsız konuşma, 6GB internet, Vodafone TV ve Spotify Premium ya da Digiturk Play Sinema Üyeliği içeriklerinden birini içeren Red M tarifesine aile indirimiyle 80 lira yerine 48 liraya sahip olunabilecek. Üstelik Red aboneleri, ailelerinden bir kişiye bu indirimi sağlayabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, 1 Nisan 2016 itibarıyla hayata girecek 4.5G teknolojisiyle birlikte daha yoğun internet kullanımının söz konusu olacağını bildirdi.

Vodafone Red'in 7 artılı dünyası kapsamında bol internetli tarifeler sundukları abonelerinin internet ihtiyacını en iyi şekilde karşılamayı hedeflediklerini aktaran Uysal, "Artan internet kullanımında müzik ve video gibi hem görüntü hem de ses barındıran servislerin etkili olduğunu görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Uysal, amaçlarının dijitalleşme konusunda yüksek talepleri olan Vodafone Red abonelerinin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamak olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Red dünyası ile abonelerimize Spotify Premium, Digiturk Play Sinema Üyeliği, Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketine ücretsiz sahip olma imkanı ve bu içerikleri 4.5G hızıyla doya doya kullanabilsinler diye bol internetli tarifeler sunuyoruz. Ayrıca, ailelere özel yüzde 40'a varan indirimle artan iletişim ihtiyacını uçtan uca karşılayarak aile ekonomisine katkıda bulunuyoruz. Bu vesileyle, herkesi en iyi 4.5G deneyimi için Vodafone Red'e davet ediyoruz."


- Vodafone Red'liler, 51 ülkede tarifelerini Türkiye'deymiş gibi kullanabiliyor


Açıklamada yer alan bilgilere göre yenilenen Vodafone Red tarifelerinin tamamında Vodafone TV hizmeti ücretsiz sunuluyor.

Ayrıca Red M tarifesindeki aboneler Spotify Premium veya Digiturk Play Sinema Üyeliği içeriklerinden birine, Red L tarifesindeki aboneler ise hem Spotify Premium'a hem de Digiturk Play Sinema Üyeliği veya Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketi içeriklerinden birine ücretsiz sahip olabiliyor.

Yine Red Elite tarifesindeki aboneler hem Spotify Premium'a hem de Digiturk Play Sinema Üyeliği ve Süper Lig Taraftar Paketi içeriklerinin tamamını ücretsiz kullanabilecek.

Yeni Vodafone Red tarifeleri kapsamında, Red XS tarifesi 3 GB, Red S tarifesi 5 GB, Red M tarifesi 6 GB, Red L tarifesi 8 GB ve Red Elite tarifesi 15GB mobil internetle birlikte sunuluyor.

Vodafone Red'liler tüm Vodafone'lularla ve sabit hatlarla sınırsız konuşuyor. Yurt dışına çıkan Vodafone Red'liler, "Her Şey Dahil Pasaport" hizmeti kapsamında 51 ülkede tarifelerindeki tüm dakika, SMS ve interneti sanki Türkiye'deymiş gibi kullanabiliyor.

Yüksek mobil iletişim ihtiyaçlarının yanında Vodafone Red'liler, özel fırsatlardan da faydalanıyor. Buna göre VIP havaalanı transferi, havaalanında ücretsiz lounge kullanımı, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda hızlı geçiş hizmeti, Budget araç kiralamada yüzde 50 indirim, Big Chefs'te çeşitli ikramlar, restoranlarda ve mekanlarda yüzde 50'ye varan indirim fırsatları, sinemalarda bir bilet alana ikinci bilet hediye uygulaması Red dünyasındaki özel fırsatlardan sadece bazıları.

Vodafone Red dünyasıyla tanışmak isteyenler, www.vodafone.com.tr/Red adresinden iletişim bilgilerini bırakarak veya 0850 250 20 55 numaralı telefonu arayarak Red kampanyaları ile ilgili bilgi alabiliyor, Red Özel Satış Ekibini bulundukları yere çağırabiliyor.

Etiketler bilişim vodafone