Siteye haciz getiren o isim konuştu

Siteye haciz getiren o isim konuştu
Güncelleme:

Antalya'da 12 katlı 2 binanın asansörlerinin beyin kartlarını, sitenin borcu nedeniyle söktüren firmanın sahibi ilk kez konuştu.

Aksu ilçesi Altıntaş Mahallesi’nde bulunan Dostlar Sitesi’nin iki bloğunun asansörlerinin beyin kartları, sitenin borcu nedeniyle haczedildi. Sitede oturan vatandaşlar mağdur olduklarını, yaşlıların asansörleri kullanamadığı için dairelerine inip çıkmakta zorluk yaşadığını belirterek protesto etti. Asansör kartlarını haczettiren, yalıtım işi için otomatik iskele kuran firmanın sahibi Tolgahan Ateş, vatandaşların iddiaları sonrası mağdur olduğunu savundu.

Kimsenin ödemediği borçlardan bahsetmediğini söyleyen Ateş, "Yalıtım işini yapan firmaya 1 yıl önce otomatik iskele için makinelerimizi kiraladık. Site sakinleri, mantolama için anlaşmış olduğu şirkete parayı ödeyemedi. Bu şirket de bize ödemesini yapamadı ve alacağını bize devretti. Biz de site yönetiminden alacağımızı istedik, onlar da bize ödeme yapacaklarını söyledi. Aidat alacakları olduğunu belirten site yönetimi borçlarını ödeyeceklerine yönelik söz verdi. Ancak site borçlarını bir türlü ödemedi" dedi.

’İŞÇİLERİN YOL PARASINI CEBİMDEN ÖDEDİM’

Makinelerinin bu süreçte boş kaldığını belirten Ateş, "Ödeme sözü alınca işi bitirdik. İşi yapan işçilerin alacağı vardı. En azından onların parasının ödenmesini istedik, onların parasını dahi ödemediler. Yönetici benden işçilerin yol parasını istedi. Onların yol parasını bile ben verdim. Geçen yıl kasım ayında 5 bin lira ücretle ihtarname gönderdik. Yine ödeme yapılmadı. İcra dışında bize hiç yol bırakmadılar" diye konuştu.

DHA

Etiketler bina antalya asansör