THY'den deprem bölgesine sabit fiyat kampanyası

THY'den deprem bölgesine sabit fiyat kampanyası
Güncelleme:

Türk Hava Yolları, 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 ilde büyük hasara yol açan depremlerin ardından deprem bölgesine yapılacak uçuşlarla ilgili kararını duyurdu.

Türk Hava Yolları (THY), 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan depremlerin etkisini gösterdiği illere yönelik uçuşlarda uyguladığı 550 liralık sabit fiyat politikasının 1 Haziran'a kadar devam edeceğini duyurdu.

THY 'DEN AFET BÖLGELERİNE UÇUŞLAR 550 TL 

THY'nin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, şirketin tüm vatandaşların yanında olduğu vurgulandı ve depremden etkilenen bölgelere gerçekleştirilecek uçuşlarda sabit fiyat uygulamasının sürdüğü belirtildi. Açıklamada, "Ülkemizin bayrak taşıyıcı havayolu olarak tüm vatandaşlarımızın yanındayız. Depremden etkilenen bölgelere yapılacak uçuşlarda sabit fiyat uygulamamız devam etmektedir. 1 Haziran'a kadar afet bölgelerine 550 TL olan uçuşlarımızda yerinizi ayırabilirsiniz." ifadelerine yer verildi.

Bu girişimle THY, depremzedelerin seyahat ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara destek olmak amacıyla özel bir fiyat politikası benimsemektedir. 1 Haziran tarihine kadar geçerli olan bu sabit fiyat uygulaması, deprem bölgelerine seyahat edecek vatandaşlara ekonomik bir seçenek sunarak yardımcı olmayı hedeflemektedir. THY'nin bu adımı, depremzedelerin ulaşım ihtiyaçlarını kolaylaştırmak ve onlara destek vermek amacıyla önemli bir fırsat sunmaktadır.