Esra Erol'da skandal: ''Kaçırıldı'' dediği kızını 100 bin TL'ye satmış

Esra Erol'da skandal: ''Kaçırıldı'' dediği kızını 100 bin TL'ye satmış
Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da skandal bir olay ortaya çıktı. "Kızım kaçırıldı" iddiasıyla Esra Erol'dan yardım isteyen bir kadının kızını 100 bin TL karşılığında sattığı öğrenildi.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da da yine skandal yaratan bir olay yaşandı. 15 yaşındaki kızı B.'in kuzeni C. tarafından kaçırıldığı iddiasıyla Esra Erol'a başvuran anne S.'ün iddiaları herkesi şaşırtırken programın ilerleyen dakikalarında gerçekler ortaya çıktı.

S. Hanım iddialarında 15 yaşındaki kızının kuzeni C. tarafından kaçırılıp zorla evlendirildiği yer alırken C.'nın amcası bu iddiaları çürütecek şeylerle stüdyoya geldi.

S. ve eşinin kızları B.'i C.'ya 100 bin TL başlık parası karşılığı sattığını iddia eden amca S.'ün iddialarını çürütürken ayrıca yayına bir delille geldi.

B.'in babası ve C.'nın akrabasının yer aldığı videoda B.'in satın alındığı söylenirken o anla sonrası stüdyoda herkes şoke oldu. Söz konusu çocuk gelin olayında Esra Erol ve ekibi hızla araştırmaya başlarken, B.'in bir an önce bulunması bekleniyor.F