Türk jetleri yine havalandı !

Türk jetleri yine havalandı !

Alınan haberlere göre Türk jetleri IŞİD mevzilerine doğru havalandığı bildirildi.

Türk savaş uçakları, Suriye'deki IŞİD hedeflerini 2. kez vuruyor.

20 adet F-16'nın havalandığı iddia ediliyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı

Yerel kaynakların iddiasına göre Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü'nden havalanan Türk F-16'ları saat 22.50 civarında PKK'nın denetimindeki Rat, Metina, Gare, Haftanin ve Havaşin bölgeleri bombalandı

IŞİD militanlarının, Kilis'in Erbeyli ilçesinde bir astsubayı şehit etmesinin ardından, Suriye'deki IŞİD mevzilerine yeni bir hava operasyonu daha başlatıldı.
 
İlk bilgilere göre Türk F-16'ları, 22.20 sularında Suriye'deki IŞİD hedeflerine havalandı.  Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü'nden havalanan Türk F-16'ları Suriye'deki IŞİD hedeflerini vuruyor.
 
Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre; Diyarbakır'dan kalkan F-16 uçakları Suriye hava sahasının içerisine girdi. Dünkü operasyonda F-16'lar, IŞİD operasyonunu Türkiye sınırı içerisinden gerçekleştirmişti. TSK, uçakların Suriye hava sahasına girdiğini henüz doğrulamadı.
 
20 adet F-16'nın havalandığı iddia ediliyor.
 
PKK'NIN DENETİMİNDEKİ BÖLGELER BOMBALANIYOR
 
Yerel kaynakların iddiasına göre Diyarbakır 8. Ana Jet Üssü'nden havalanan Türk F-16'ları saat 22.50 civarında PKK'nın denetimindeki Rat, Metina, Gare, Haftanin ve Havaşin bölgeleri bombalandı ve bombardıman sonuçlarına dair herhangi bir bilgi yok. Bölgede savaş uçaklarının hareketliliği devam ediyor. Bombardıman sürüyor.